Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Ölüme Bir Bakış izle

-

A View to a Kill

6.3/ 10
1 1

Ölüme Bir Bakış filminin bilgileri A View to a Kill

6.3
Ölüme Bir Bakış 6.3 Türkçe Dublaj 1985 1080p
Film Süresi

131 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

John Glen

Oyuncular

Roger Moore, Christopher Walken, Tanya Roberts, Grace Jones, Patrick Macnee, Patrick Bauchau, David Yip, Fiona Fullerton

Ölüme Bir Bakış filminin kısaca özeti ise;

"Ölüme Bir Bakış", 1985 yapımı bir James Bond filmidir. Film, Bond'un Max Zorin adlı kötü bir adamı durdurmaya çalıştığı hikayeyi anlatır.

Film, Max Zorin'in California'da bulunan bir teknoloji firmasını satın almasıyla başlar. Ancak James Bond, Max Zorin'in şüpheli işlemlerinin olduğunu öğrenir ve olayları araştırmaya başlar. İzlerini Fransa'ya kadar takip eder ve burada Max Zorin'in Grace Jones tarafından canlandırılan sadık yardımcısı May Day ile tanışır.

Bond, Max Zorin'in amacının bir dizi doğal afet yaratarak California'da bulunan rakip teknoloji firmalarını yok etmek olduğunu öğrenir. Zorin, işletmelerini yok etmenin yanı sıra, büyük miktarda kâr sağlamayı amaçlamaktadır. Bond, Zorin'in planını durdurmak için bir kez daha görevdedir.

Filmde, Christopher Walken Max Zorin rolünde yer alırken, Roger Moore James Bond'u canlandırmaktadır. Ayrıca, Tanya Roberts ve Patrick Macnee gibi oyuncular da filmde yer almaktadır. Film, macera ve aksiyon dolu sahneleriyle ünlüdür ve James Bond hayranları için popüler bir seçimdir.

Filmizlex ile keyifli seyirler dileriz.

Filme Yorum Yaz