"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Zor Ölüm 5: Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle

-

A Good Day to Die Hard

5.3/ 10
1 1

Zor Ölüm 5: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filminin bilgileri A Good Day to Die Hard

5.2
Zor Ölüm 5: Ölmek İçin Güzel Bir Gün 5.2 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

John Moore

Oyuncular

Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead, Yulia Snigir, Radivoje Bukvic, Cole Hauser, Amaury Nolasco

Zor Ölüm 5: Ölmek İçin Güzel Bir Gün orijinal adıyla "A Good Day to Die Hard," 2013 yılında çekilen bir aksiyon filmidir. Bu film, Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı ve ünlü John McClane karakterini canlandırdığı popüler Die Hard serisinin beşinci bölümüdür.

Hikaye, Rusya'da geçer. John McClane (Bruce Willis), uzaklaşmış oğlu Jack McClane (Jai Courtney) ile iletişimi yeniden kurmaya çalışmaktadır. Ancak Jack'in, Rusya'da bir suç örgütünün ortasında kalmış olduğunu öğrenir. Babasının peşinden Rusya'ya gider ve iki McClane, terörizm ve nükleer tehlike gibi büyük bir krizi önlemek için bir araya gelir.

Film, diğer Die Hard filmleri gibi yüksek tempolu aksiyon sahneleri, ateşli çatışmalar ve büyük patlamalarla doludur. John McClane, yine sıradan bir polis memuru olarak sıra dışı bir durumda bulur kendisini ve oğlu Jack ile işbirliği yaparak tehlikeyi önlemeye çalışır.

Zor Ölüm 5: Ölmek İçin Güzel Bir Gün bazı eleştirmenler tarafından serinin diğer filmlerine göre daha zayıf olarak değerlendirilmiştir. Özellikle diğer Die Hard filmlerinin aksine daha fazla aksiyon odaklı olduğu ve karakter gelişimi ve hikaye anlatımı konularında eksiklikler olduğu eleştirilmiştir.

Yine de Bruce Willis'in John McClane olarak dönmesi ve aksiyon sahneleri ile Die Hard hayranları için keyifli anlar sunabilir. Ancak serinin önceki filmleri kadar klasik ve unutulmaz olmadığı söylenebilir.

Filme Yorum Yaz