“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Zor Ölüm 3: Zeka Öcünü Alıyor izle

-

Die Hard with a Vengeance

5/ 10
1 1

Zor Ölüm 3: Zeka Öcünü Alıyor filminin bilgileri Die Hard with a Vengeance

7.6
Zor Ölüm 3: Zeka Öcünü Alıyor 7.6 Türkçe Dublaj 1995 1080p
Film Süresi

128 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

John McTiernan

Oyuncular

Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Graham Greene, Colleen Camp, Larry Bryggman, Anthony Peck, Nick Wyman

Zor Ölüm 3: Zeka Öcünü Alıyor orijinal adıyla "Die Hard with a Vengeance," 1995 yılında yönetmen John McTiernan tarafından çekilen bir aksiyon filmidir. Bu film, Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı ve John McClane karakterini canlandırdığı popüler Die Hard serisinin üçüncü bölümüdür.

Hikaye, New York City'de başlar. Şehir, gizemli bir terörist olan Simon Gruber (Jeremy Irons) tarafından tehdit edilmektedir. Simon, New York'u kaos içinde bırakmakla tehdit eder ve yedi saat içinde şehrin dört farklı bölgesine yerleştirilmiş bombaları patlatacağını söyler. Tek isteği ise John McClane'ı (Bruce Willis) bir dizi ölümcül görevi yerine getirmeye zorlamaktır.

McClane, şehri ve insanları kurtarmak için Simon'ın oyununu oynamak zorunda kalır. Bu sefer yanında, kendisi gibi eski bir polis memuru olan Zeus Carver (Samuel L. Jackson) vardır. İkili, Simon'ın tuhaf ve karmaşık ipuçlarını çözmeye çalışırken bir dizi tehlikeli görevi yerine getirmek zorundadır.

Zor Ölüm 3: Zeka Öcünü Alıyor önceki Die Hard filmleri gibi yüksek tempolu aksiyon sahneleri, gerilim ve mizah dolu anlarla doludur. Bruce Willis, John McClane rolündeki performansıyla yine etkileyicidir. Jeremy Irons ise karizmatik bir kötü adam olarak dikkat çeker. Film, New York City'nin simgesel bölgelerinde çekilen aksiyon sahneleriyle de tanınır.

Die Hard serisinin üçüncü filmi olarak Zor Ölüm 3: Zeka Öcünü Alıyor aksiyon severler için keyifli bir yapım olarak kabul edilir ve serinin diğer filmleri gibi geniş bir hayran kitlesi tarafından beğenilir.

Filme Yorum Yaz