"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Zor Ölüm 2 izle

-

Die Hard 2

7.1/ 10
1 1

Zor Ölüm 2 filminin bilgileri Die Hard 2

7.1
Zor Ölüm 2 7.1 Türkçe Dublaj 1991 1080p
Film Süresi

124 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Renny Harlin

Oyuncular

Bruce Willis, William Atherton, Bonnie Bedelia, Reginald VelJohnson, Franco Nero, William Sadler, John Amos, Dennis Franz

Zor Ölüm 2 1990 yılında Renny Harlin tarafından yönetilen ve Bruce Willis'in başrolde olduğu bir aksiyon filmidir. Film, 1988 yapımı "Die Hard" filminin devamıdır ve serinin ikinci bölümünü oluşturur.

Hikaye, New York polis memuru John McClane (Bruce Willis) karakterinin Noel arifesinde Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nda başlayan olayları konu alır. McClane, karısı Holly (Bonnie Bedelia) ile Noel'i birlikte geçirmek için Washington'a gitmiştir. Ancak teröristler, havaalanını işgal eder ve McClane, bu teröristlere karşı tek başına savaşmak zorunda kalır. Teröristler, uçakların iniş ve kalkışlarını kontrol eden sistemleri ele geçirmiş ve bir dizi tehlikeli planın parçası olarak bu kontrolü kullanmaktadır.

Zor Ölüm 2 aksiyon sahneleri ve gerilim dolu anlarıyla tanınır. McClane karakteri, önceki filmde olduğu gibi olayların içine atlar ve teröristlere karşı cesurca savaşır. Bruce Willis'in performansı, serinin hayranları tarafından çok sevilir. Film, Noel temasıyla da dikkat çeker ve havaalanının karla kaplı pistlerinde geçen aksiyon sahneleri ile bilinir.

Zor Ölüm 2 ilk film kadar klasik olmasa da, aksiyon severler için keyifli bir devam filmi olarak kabul edilir. McClane karakterinin ikinci macerası, popüler Die Hard serisinin bir parçasıdır. Serinin diğer filmleri de aksiyon ve gerilim severler için önemli yapımlardan bazılarıdır.

Filme Yorum Yaz