Biri beni durdursun! Maske

Komşum Bir Ajan izle

-

Keeping Up with the Joneses

6.1/ 10
1 1

Komşum Bir Ajan filminin bilgileri Keeping Up with the Joneses

5.9
Komşum Bir Ajan 5.9 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Greg Mottola

Oyuncular

Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm, Gal Gadot, Patton Oswalt, Ming Zhao, Matt Walsh, Maribeth Monroe

Komşum Bir Ajan 2022 yapımı bir komedi filmidir. Hikaye, Jeff ve Karen Gaffney adlı bir çiftin etrafına taşınan yeni komşuları Tim ve Natalie Jones'un hayatlarını ve bu komşuların gerçekte casuslar olduğunu keşfetmelerini konu alır.

Jeff Gaffney, MBI adlı bir savunma müteahhit şirketinde insan kaynakları profesyoneli olarak çalışmaktadır. Karen ile birlikte Atlanta'da güzel bir sokakta yaşarlar ve iki çocukları yaz kampındadır. Yeni komşuları Tim ve Natalie Jones ile tanıştıklarında, bu çiftin çok yetenekli, yakışıklı ve dikkat çekici olduğunu fark ederler. Ancak Jones çiftinin çok samimi davranışları Karen'ın şüphe duymasına neden olur.

Karen, Tim'in Jeff'in çalıştığı şirketin ofisine gizlice girdiğini ve Natalie'nin bir kafede şüpheli bir şekilde bir şeyler takip ettiğini fark eder. Karen, Natalie'yi alışveriş merkezine kadar takip eder, ancak Natalie onu bir giyim odasında yakalar ve kadınlık bağlamında bir şekilde iletişim kurar.

Diğer yandan, Tim Jeff'i yeraltı bir Çin restoranına davet eder ve Jeff, yılan şarabı içerken yılan başı tarafından ısırılır, bu da Tim'i Jeff'in hayatını kurtarmaya zorlar. Karşılığında Jeff, Tim'i iç mekan skydiving'e götürür, ki bu da arkadaşlarının paylaşmadığı bir tutkusu olan Tim için özeldir. Tüm bu süre boyunca, Tim, Jeff'in ofisteki meslektaşları hakkında konuşmasını sağlamaya çalışır.

Filme Yorum Yaz