Biri beni durdursun! Maske

Yaşamak İçin Öldür izle

-

Live and Let Die

6.7/ 10
1 1

Yaşamak İçin Öldür filminin bilgileri Live and Let Die

6.7
Yaşamak İçin Öldür 6.7 Türkçe Dublaj 1974 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Guy Hamilton

Oyuncular

Roger Moore, Yaphet Kotto, Jane Seymour, Clifton James, Julius Harris, Geoffrey Holder, David Hedison, Gloria Hendry

Yaşamak İçin Öldür filminin kısaca özeti ise;

1973 yapımı "Yaşamak İçin Öldür", James Bond serisinin 8. filmidir ve Guy Hamilton tarafından yönetilmiştir. Film, Ian Fleming'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Filmde, bir dizi gizemli ölümle bağlantılı olarak, James Bond, dünya çapında uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve suç örgütü lideri Mr. Big'i durdurmaya çalışır. Macera, Bond'un Jamaika'daki güzel ajan Solitaire ile tanışması ve onunla birlikte hareket etmesiyle daha da karmaşık hale gelir.

Bond, New Orleans'taki yeraltı dünyasında birçok düşmanla yüzleşir ve aksiyon dolu sahnelerde silah ve teknolojiyle donanmıştır. Ancak Bond'un en büyük düşmanı, onu öldürmeye çalışan ve her adımını takip eden kötü niyetli ve acımasız düşmanı Kananga'dır.

Filmde, Roger Moore ilk kez James Bond rolünde görünüyor ve Bond karakteri için birçok ilginç sahne ve replik sunuyor. Filmin diğer önemli oyuncuları arasında Yaphet Kotto, Jane Seymour, Clifton James ve Geoffrey Holder bulunuyor. Ayrıca filmin unutulmaz tema şarkısı, Paul McCartney ve Wings tarafından seslendirilen "Yaşamak İçin Öldür'' dür.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz.

Filme Yorum Yaz