Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Kill Shot izle

-

Kill Shot

4.8/ 10
1 1

Kill Shot filminin bilgileri Kill Shot

5.2
Kill Shot 5.2 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon Filmleri Yönetmen

Ari Novak

Oyuncular

Rachel Cook, Rib Hillis, Xian Mikol, Mara Ohara, Todd Gordon, Bobby Maximus, Ari Novak, Jeff Medley

Bu aksiyon dolu filmde, bir grup terörist kendilerini avcılar olarak kılığına sokarak, Afganistan'dan uçuş esnasında kaybolmuş olan 100 milyon doları bulmak için bir göreve çıkarlar. Paranın bir uçak kazasında kaybolduğu düşünülmektedir. Avcılar olarak maskelenen teröristler, tehlikeli bölgelerde ilerlerken ve gizli serveti ararken çeşitli zorluklarla karşılaşırlar.

Kayıp parayı takip ederken, teröristler beklenmedik engellerle karşılaşırlar ve farklı taraflardan direnişle karşılaşırlar. Çalınan fonun peşindeki bu teröristler, yasa uygulayıcı güçlerle, rakip suçlularla ve değerli yükle ilgilenen diğer kişilerle karşı karşıya gelirler.

Filmin ilerleyen sürecinde, teröristler hedeflerine daha da yaklaştıkça gerilim ve heyecan artar, ancak aynı zamanda durdurmak isteyenlerin de dikkatini çekerler. Hikaye, yüksek riskli ve kazançlı bir serveti elde etmek için insanların ne kadar ileri gidebileceklerini keşfeden açgözlülük, ihanet ve uzunlukları konu edinir. Teröristlerin tehlikeli görevi, izleyicileri koltuklarının kenarında tutan hızlı tempolu ve heyecan dolu bir anlatı içinde şekillenir.

Filme Yorum Yaz