"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Sons of Summer izle

-

Sons of Summer

6.0/ 10
1 1

Sons of Summer filminin bilgileri Sons of Summer

5.2
Sons of Summer 5.2 2023 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

Australia

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Clive Fleury

Oyuncular

Temuera Morrison, Isabel Lucas, Joe Davidson, Christopher Pate, Pacha Luque-Light, Steve Nation, Alex Fleri, Jonathan Weir

"Sons of Summer," Avustralya'da geçen bir hikayeyi anlatan bir film olarak öne çıkıyor. Film, bir grup genç surferın temposu yüksek bir maceraya atılmasını ve yanlış giden bir uyuşturucu soygunu ile karşı karşıya gelmelerini konu alıyor. Ancak film, bu iki ana hikaye çizgisini birleştirmekte zorlanıyor ve surferlar, arkalarında artan ölüm sayısını öğrenmelerine rağmen Avustralya'nın Gold Coast bölgesindeki harika sörf noktasına doğru VW Microbus ile seyahat etmeye devam ediyorlar.

Film, 1977 yapımı bir Avustralya B-filmi olan "Summer City" adlı bir filmin devamı niteliğindedir. İlk film, genç Mel Gibson'ın ön yıldızlık yapmış olduğu bir yapım olarak dikkat çekmiştir. İlk filmin hikayesi, bu filmdeki kardeşlerin babalarının yıllar önce karıştığı bir olayın kurbanı olmasıyla başlamıştı. Üç kardeş hayatta kalmıştı, ve Mel Gibson'ın rolü yeniden oyuncu değiştirilerek canlandırılmıştı.

Ancak bu değişiklikler, filmin 1977'de çıktığı tarihi olan "30 yıl sonra" geçtiğini göstermeye yetmiyor gibi görünüyor. Bu nedenle "babalar" hikayede hızla geri planda kalıyorlar.

Hikayenin merkezinde, surfer Boo'nun oğlu Sean ve onun arkadaşları yer alıyor. Sean, babasının anısına bir yolculuk yapmaya karar verir ve arkadaşları Jack, Kane ve Clay'i ikna eder. Ancak Sean'ın kendi geçmişi, uyuşturucu soygunu işi için Rick ve Pete'in ona rica ettikleri "son bir iş"i yapması gerektiğini fark ettiğinde işler karmaşıklaşır.

Sean, yanlışlıkla uyuşturucuları taşıyan bir aracı çalar, ve bu aracın sahibi olan Frank tarafından izlenmeye başlar. Frank, oldukça tehlikeli biridir ve genç surferlar peşine düşen bir düşmanla karşı karşıya kalırlar.

Film, surfer kültürü, aile bağları ve suç temasını işlerken, aksiyon dolu bir hikaye sunar. Temuera Morrison gibi tanınmış bir oyuncunun katkısıyla, film izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz