"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Rambo: İlk Kan izle

-

First Blood

7.5/ 10
1 1

Rambo: İlk Kan filminin bilgileri First Blood

7.5
Rambo: İlk Kan 7.5 Türkçe Dublaj 1982 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera FilmleriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Bub Asman

Oyuncular

Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy, Bill McKinney, Jack Starrett, Michael Talbott, Chris Mulkey, John McLiam, Alf Humphreys, David Caruso

Rambo: İlk Kan John Rambo, askerlik görevinden terhis edildikten sonra yıllar sonra bir kasabaya yaya olarak gelir. Kasaba şerifi, Rambo'yu kasabada istememektedir ve onu tutuklar. Ancak karakolda kötü muamele gören Rambo, travmatik savaş deneyimleri ile başa çıkmak zorundadır. Aniden savaş dönemlerini hatırlayan Rambo, kasabadan kaçar ve yakındaki ormanda saklanır. Peşindeki güvenlik güçlerinden kaçmak için askeri eğitimini kullanmak zorundadır.

Rambo'nun eski bir Yeşil Bereli olduğunu öğrenen polis kuvvetleri, eski komutanları Albay Samuel Trautman'dan yardım isterler. Rambo'nun kasabayı terk etmesini sağlama görevi, Albay Trautman'a verilir. Ancak Rambo'nun içindeki savaş makinesi uyanmıştır ve kasabaya karşı bir direniş başlatır. İkinci Dünya Savaşı tarzı taktikler kullanarak, kasabadaki düşmanlarına karşı savaşır. Rambo'nun tek amacı hayatta kalmak ve özgürlüğünü korumaktır. Bu, unutulmaz bir savaş ve hayatta kalma hikayesinin başlangıcıdır.

Filme Yorum Yaz