'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Rambo: İlk Kan 2 izle

-

Rambo: First Blood Part II

6.6/ 10
1 1

Rambo: İlk Kan 2 filminin bilgileri Rambo: First Blood Part II

6.6
Rambo: İlk Kan 2 6.6 Türkçe Dublaj 1985 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera FilmleriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Tom Bronson

Oyuncular

Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier, Steven Berkoff, Julia Nickson, Martin Kove, George Cheung, Andy Wood, William Ghent, Vojislav Govedarica

İlk filmde yaşanan olayların ardından üç yıl geçmiştir. Vietnam Savaşı'nın izleri hala tazeliğini korurken, bir grup Amerikan askerinin hala Vietnam'da esir olduğu haberleri medyada dolaşmaktadır. Bu haberler, eski ABD Ordusu askeri John Rambo'yu, eski komutanı Albay Sam Trautman tarafından hapishanede ziyaret ederken yakalar. Hükümet, bu haberlerin doğruluğunu ortaya çıkarmak için Rambo'nun yardımına ihtiyaç duyar.

Rambo, görevi kabul eder ve plana göre düşmanla temas kurmadan sadece bilgileri doğrulayıp ülkesine geri dönecektir. Ancak işler planlandığı gibi gitmez ve Rambo, kendi ülkesi tarafından ihanete uğrar. Artık tek bir amacı vardır: Bu cehennemden kendi çabalarıyla kurtulmak ve adaleti sağlamak. Rambo, esir arkadaşlarını kurtarmak için tek başına ölümcül bir savaşa girişir ve bu savaşın sonunda hayatta kalmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Filme Yorum Yaz