"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Kadın İşi Banka Soygunu izle

-

Kadın İşi Banka Soygunu

4.7/ 10
1 1

Kadın İşi Banka Soygunu filminin bilgileri Kadın İşi Banka Soygunu

4.7
Kadın İşi Banka Soygunu 4.7 Yerli Film 2014 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriAksiyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

A. Taner Elhan

Oyuncular

Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Esra Dermancıoğlu, Özge Ulusoy, Gökçe Eyüboğlu, Ayşen İnci, Güven Murat Akpınar, Meral Çetinkaya, Erdal Cindoruk, Ferit Aktuğ

Nihal, Dürdane, Gülay ve Bilge, uzun süredir yakın arkadaşlardır ve birbirlerine en kötü günlerinde destek olurlar. Gülay'ın hayatı kötüye gitmektedir: Kocası onu terk etmiş, oğlunu annesinin yanında bırakmıştır ve maddi sıkıntılar içindedir. Küçük tekstil atölyesindeki makinelerine el konmuş, işi tehlike altına girmiştir.

Bir akşam, Gülay esprili bir şekilde, banka soygunu yaparak sıkıntılarından kurtulabileceğini söyler. Başta bu fikri ciddiye almayan arkadaşları, zamanla bu şakayı gerçek bir soygun planına dönüştürmeye karar verirler. Planı gerçekleştirebilmek için birlikte çalışmaları ve dikkatli olmaları gerekecektir.

Arkadaşlarının beklemediği sürprizler ve komik anlarla dolu bu macera, onların dostluğunu sınayacak ve birbirlerine olan bağlarını güçlendirecektir. Her biri soygunun başarılı olması için ellerinden geleni yaparken, beklenmedik olaylar ve komik karşılaşmalar onları beklemektedir.

Bu hikaye, arkadaşlığın gücünü ve insanların zor zamanlarda birbirlerine nasıl destek olduğunu anlatan duygusal ve komik bir yolculuğu işlemektedir.

Filme Yorum Yaz