Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Knights of the Zodiac izle

-

Knights of the Zodiac

4.4/ 10
1 1

Knights of the Zodiac filminin bilgileri Knights of the Zodiac

4.4
Knights of the Zodiac 4.4 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Tomasz Baginski

Oyuncular

Mackenyu, Famke Janssen, Madison Iseman, Diego Tinoco, Mark Dacascos, Nick Stahl, Sean Bean, Caitlin Hutson

"Knights of the Zodiac" (2023), Tomek Baginski tarafından yönetilen ve Masami Kurumada, Josh Campbell, Will Geiger tarafından yazılan bir aksiyon, fantastik ve macera filmidir. Japon ve Amerikan yapımı olan bu film, savaş tanrıçasının genç bir kız bedeninde reenkarne olduğu bir dünyayı konu alıyor.

Sokak yetimi Seiya, kaderinin bu tanrıçayı korumak ve dünyayı kurtarmak olduğunu keşfeder. Ancak bu görevi yerine getirebilmek için geçmişiyle yüzleşmeli ve Zodyak Şövalyesi olmalıdır.

Özetle, bu film; cesaret, kader ve kişisel dönüşüm teması etrafında dönen fantastik bir macera sunar. Kendi kaderini keşfetmek ve dünyayı kurtarmak için sıra dışı bir yolculuğa çıkan bir sokak çocuğunun hikayesi, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatır. Her biri eşsiz yeteneklere ve kişiliklere sahip karakterlerin dünyası, bu mitolojik dünyanın derinliklerine bir yolculuk sunar. "Knights of the Zodiac"ın heyecan dolu hikayesi, fantastik sinema severler için büyüleyici bir deneyim sunmaktadır.

Filme Yorum Yaz