Biri beni durdursun! Maske

Jurassic World: Yıkılmış Krallık izle

-

Jurassic World: Fallen Kingdom

6.5/ 10
1 1

Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin bilgileri Jurassic World: Fallen Kingdom

6.5
Jurassic World: Yıkılmış Krallık 6.5 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

128 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Steven Spielberg

Oyuncular

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Toby Jones, Ted Levine, BD Wong, Jeff Goldblum, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell

Jurassic World: Yıkılmış Krallık 2018 yapımı bir bilim kurgu ve macera filmidir. Bu film, "Jurassic Park" serisinin bir parçasıdır ve önceki filmin olaylarına devam eder. İşte filmin özeti:

Film, Jurassic World temas parkının terk edilmesinin ardından geçmektedir. Parktaki dinozorlar artık kendilerine bırakılmıştır ve ada üzerinde neredeyse insan olmadan yaşamaktadırlar. Ancak, ada üzerindeki volkanın patlama tehdidi altında olduğu keşfedilir. Bu durum, dinozorların soyunun tükenmesi tehlikesiyle karşı karşıya olduğu anlamına gelmektedir.

Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) ve Owen Grady (Chris Pratt), dinozorları kurtarmak ve onları güvende tutmak için bir kurtarma görevine katılmaya karar verirler. Ancak bu görev, daha büyük ve korkunç bir komployu açığa çıkarır. Dinozorlar, Amerika anakarasına getirilmeyi planlayan bir grup kötü niyetli insan tarafından satın alınır ve bu dinozorlar ticaret için kullanılmak istenir.

Claire ve Owen, dinozorların hayatta kalması ve özgürlüklerini kazanması için mücadele ederler. Film, insanların doğaya müdahalesi, bilim etiği ve hayatta kalma konularını ele alırken, aksiyon ve gerilim dolu sahnelerle izleyiciyi eğlendirir. Jurassic Park serisinin hayranları için heyecan verici bir devam filmi olarak kabul edilir.

Filme Yorum Yaz