Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

AVM Polisi Vegas'ta izle

-

Paul Blart: Mall Cop 2

5.1/ 10
1 1

AVM Polisi Vegas'ta filminin bilgileri Paul Blart: Mall Cop 2

5.1
AVM Polisi Vegas'ta 5.1 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Rupert Gregson-Williams

Oyuncular

Kevin James, Raini Rodriguez, Neal McDonough, Daniella Alonso, Eduardo Verástegui, David Henrie, Shirley Knight, Gary Valentine, Ana Gasteyer, Nicholas Turturro

AVM Polisi Vegas'ta2009 yapımı "Paul Blart: Mall Cop" filminin devamı niteliğinde, Kevin James'in başrolde oynadığı komedi türündeki bir filmidir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Andy Fickman oturmaktadır.

Filmde, özel güvenlik görevlisi Paul Blart karakterine hayat veren Kevin James, Las Vegas'ta düzenlenen bir Güvenlik Korumaları Fuarı'na katılmak üzere yola çıkar. Bu sefer yanında üniversiteye yeni başlamış olan kızı Maya (Raini Rodriguez) da vardır. Paul, kızıyla kaliteli zaman geçirmeyi umarken, kendini beklenmedik bir durumun içinde bulur.

Fuar sırasında bir grup suçlu, otelde büyük bir soygun planlar. Paul, durumu fark eder ve bir kahraman olmak için içgüdülerine güvenir. Onun görevi, suçluları durdurmak ve soygunu önlemektir. Eğlenceli ve macera dolu anlar yaşanırken, Paul aynı zamanda kızı Maya ile ilişkisini güçlendirmeye çalışır.

Film, Kevin James'in komik performansı, aksiyon sahneleri ve eğlenceli hikayesi ile dikkat çeker. Paul Blart karakterinin maceraları, izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, babalık ve cesaret temasını işler. AVM Polisi Vegas'ta ailece izlenebilecek, komedi ve aksiyonun harmanlandığı bir film olarak öne çıkar.

Filme Yorum Yaz