Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Rio izle

-

Rio

6.7/ 10
1 1

Rio filminin bilgileri Rio

6.7
Rio 6.7 Dublaj & Altyazı 2011 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Chris Wedge

Oyuncular

Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Leslie Mann, Jane Lynch, Will.i.am, George Lopez, Wanda Sykes, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro, Jemaine Clement

Uçmayı öğrenememiş evcimen bir papağan olan Mavili (Blu), sahibi ve en yakın arkadaşı Linda ile Minnesota'nın Moose Lake şehrinde konforlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir gün, Mavili'nin düşündüğünden daha fazla olduğunu öğrenirler. Rio de Janeiro'da yaşayan Harika (Jewel) isimli dişi bir makav kuşunun varlığını öğrenen ikili, egzotik diyara olan bu uzak yolculuğa karar verir.

Rio'ya ulaştıklarında, Mavili ve Harika, beceriksiz birkaç hayvan taciri tarafından kaçırılır. Ancak şans eseri, Mavili ve Harika, bir grup Riolu kuşu tarafından kurtarılır. Yeni arkadaşlarının yardımıyla, Mavili ve Harika, hayvan tacirlerine karşı direnmeye karar verirler.

Mavili için, uçmayı öğrenmenin ve Linda'ya geri dönmenin önemli olduğu bir süreç başlar. Yeni arkadaşlarıyla birlikte cesaretini toplamaya ve zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken, dostluk ve dayanışma teması da öne çıkar. Rio'nun egzotik atmosferinde geçen bu macera, Mavili'nin kişisel gelişimi ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı unutulmaz anları konu alır.

Filme Yorum Yaz