Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Arı Maya 2: Bal Oyunları izle

-

Maya the Bee: The Honey Games

6.6/ 10
1 1

Arı Maya 2: Bal Oyunları filminin bilgileri Maya the Bee: The Honey Games

5.5
Arı Maya 2: Bal Oyunları 5.5 Türkçe Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann

Oyuncular

Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh, Justine Clarke, Marney McQueen, Linda Ngo, Cam Ralph, Jordan Hare

Tatlı, meraklı ve maceracı arı Maya, yaşadığı kovanın huzurunu bozup Kraliçe'ye karşı çıkarak herkesi utandırdığında, ceza olarak kovanını kurtarmak için zorlu bir görevi üstlenmek zorunda kalır. Buzztropolis'un Bal Oyunları'na katılmak zorundadır. Bal Oyunları, farklı böcek türlerinin yarıştığı ve kazananın kovanına ödül olarak bol miktarda bal getirdiği bir etkinliktir.

Maya, bu zorlu göreve en iyi dostu Willy ve diğer uyumsuz böcek arkadaşlarıyla birlikte katılır. Takımı ayrıca tembel ve çekingen karıncalar Arnie ve Barney ile bilge çekirge Flip'ten oluşur. Ancak takımın uyumsuzluğu ve beceriksizliği başta Maya olmak üzere herkesi endişelendirir.

Maya, takımı bir araya getirerek ekip ruhunu oluşturmak ve rekabetçi Violet ve onun arkadaşlarına karşı yarışı kazanmak zorundadır. Çünkü eğer yarışı kaybederlerse, kovanın tüm kış için hazırladığı balı Kraliçe'ye vermek zorunda kalacaklardır. Maya ve takımının, zorluklara rağmen birlikte çalışarak kovanlarını ve özgürlüklerini koruma mücadelesi komik ve duygusal bir şekilde anlatılmaktadır.

Filme Yorum Yaz