Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Fantastik Dörtlü izle

-

Fantastic Four

5.8/ 10
1 1

Fantastik Dörtlü filminin bilgileri Fantastic Four

5.8
Fantastik Dörtlü 5.8 Türkçe Dublaj 2005 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerMacera FilmleriMarvel Filmleri Yönetmen

Bernd Eichinger

Oyuncular

Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Hamish Linklater, Kerry Washington, Laurie Holden, David Parker, Kevin McNulty

Fantastik Dörtlü (Fantastic Four), 2005 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmidir. Bu film, Marvel Comics'in aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır ve Fantastik Dört ekibinin maceralarını beyaz perdeye taşımaktadır. İşte "Fantastik Dörtlü" (2005) filminin özeti:

Hikaye, dört farklı karakterin özel yetenekler kazandığı bir olayla başlar. Bilim adamları Reed Richards (Ioan Gruffudd) ve Sue Storm (Jessica Alba) bir uzay görevine katılmak için bir ekip kurarlar. Johnny Storm (Chris Evans) ve Ben Grimm (Michael Chiklis) de ekibe katılırlar. Ancak uzayda yaşanan bir kaza sonucu dört kişi, dönüştürücü güçlere sahip olur.

Reed, vücudunu esnetebilir hale gelir ve "Bay Esnek" olarak bilinir. Sue, kendini görünmez yapma yeteneği kazanır ve "Görünmez Kadın" olur. Johnny, kendini ateşe dönüştürebilir ve "Alev Adam" adını alır. Ben ise kayaya dönüşerek "Şeytan" adını alır. Bu dört kişi, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmek ve kötü niyetli bir rakip olan Victor von Doom (Julian McMahon) ile mücadele etmek zorundadır.

Fantastik Dört, güçlerini birleştirerek bir süper kahraman ekibi haline gelir ve dünyayı tehdit eden tehlikelere karşı savaşır. Film, aksiyon dolu sahnelerle, karakterlerin güçlerini keşfetme süreciyle ve süper kahramanların bir araya gelerek ekip oluşturma hikayesiyle dikkat çeker.

"Fantastik Dörtlü," Marvel evreninin sevilen bir parçasını sinemaya taşırken, süper kahramanların insanlıklarını ve arkadaşlıklarını vurgular. 2005 yapımı bu film, daha sonra "Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörf" (2007) adlı devam filmi ve yeniden başlatma denemeleriyle dikkat çeken bir serinin başlangıcını oluşturur.

Filme Yorum Yaz