Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Ehrengard: Küçük Bir Romans izle

-

Ehrengard: Forførelsens kunst

6.9/ 10
1 1

Ehrengard: Küçük Bir Romans filminin bilgileri Ehrengard: Forførelsens kunst

6.9
Ehrengard: Küçük Bir Romans 6.9 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Karen Blixen

Oyuncular

Alice E. Bier Zandén, Emil Aron Dorph, Mikkel Boe Følsgaard, Sidse Babett Knudsen, Jacob Ulrik Lohmann, Sara-Marie Maltha, Emilie Kroyer Koppel, Christopher Læssø, Jakob Højlev Jørgensen, Paul Hüttel

Hikaye, ressam Cazotte'un Büyük Düşes'i resmettiği bir portre yaparken başlıyor. Cazotte, sanatın ve baştan çıkarmanın zaman aldığı konusunu açarak Büyük Düşes'i etkiler, ancak onun yaklaşımını reddeder.

Cazotte, Büyük Baloya davet edilir ve burada General Schreckenstein'ın kızı Ehrengard'ı görür. Ehrengard, Büyük Düşes'in portresine bakar ve resmin Büyük Düşes gibi göründüğünü ancak aynı zamanda hiç benzemediğini söyler. Bu yorum Cazotte'u etkiler ve sanatın anlaşılmaması gerektiğini düşünür. Baloda Ehrengard'a odaklanır ve onun bir çizimini yapar.

Büyük Düşes, Cazotte'un Ehrengard'a olan ilgisini fark eder ve Cazotte'a kimin hakkında düşündüğünü itiraf etmesini ister. Büyük Düşes kıskanç değildir, insanların tutkularını duymaktan hoşlanır.

Bunun yanı sıra, Büyük Düşes'in Cazotte'a bir görevi vardır. Eski Büyük Dük çocuksuzdu ve Büyük Düşes'in kocası kuzenleriyle yaşadığı bir anlaşmazlığı kazandıktan sonra tahtı güvence altına almıştı. Şimdi Büyük Dük ağır hasta ve yapabilecekleri bir şey yok. Büyük Dük'ün kuzeni, Kont Marbod ve karısı Kontes Orsyla, tahtı gözlerine kestirmişlerdir.

Tahtı ellerinde tutmak için Büyük Düşes oğlu Prens Lothar'ın yakın zamanda uygun bir kadınla evlenmesini istiyor. Prens Lothar sadece evlenirse tahtı devralabilir. Ancak Prens Lothar henüz evlenmeye istekli değildir.

Zaman daralıyor ve eğer Büyük Dük'e bir şey olursa, kuzeni tahtı hızla ellerinden alacaktır. Büyük Düşes, Cazotte'a oğlu Prens Lothar'ın aşk yapma tutkusunu uyandırmasını istiyor. Büyük Düşes ona bir fiyat teklif etmesini istediğinde, Cazotte'tan Ehrengard ile bir buluşma ayarlamasını ve onun bir portresini yapmasını ister. İkisi anlaşır.

Cazotte, Prens Lothar ile tanışmaya başlar. Prens, özgürlüğünü evlenerek feda etmek istemiyor. Cazotte, ona onun bir hapishane olarak gördüğü şeyin aslında özgürlük olduğunu ikna eder.

Cazotte, prensin hayalini canlandırarak ona aşk hayatının nasıl olduğunu gösteren eskizler gösterir. Büyük Düşes'in izniyle Cazotte, Prens Lothar'ı Ludmilla Prenses ile Leuchenstein Şatosu'na götürür, burada Prens Lothar ve Prenses Ludmilla aşık olurlar ve evlenmeye hazırlanırlar. Büyük Düşes mutludur. Ancak Ehrengard'ın portresini resmetmek için General Schreckenstein'dan izin alamaz.

Cazotte bunda bir sakınca görmez ve ödeme kabul etmez, ancak düğüne gelir. Evlilikten sonra yeni bir sorun ortaya çıkar. Prenses Ludmilla hamile kalır, ancak bebek dokuz ay yerine dört ay sonra doğacak, bu da bebeğin evlilikten önce gebe olduğu anlamına gelir.

Filme Yorum Yaz