"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Lanetli Topraklar izle

-

The Ruins

6.0/ 10
1 1

Lanetli Topraklar filminin bilgileri The Ruins

6.0
Lanetli Topraklar 6.0 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Denise Chamian

Oyuncular

Jonathan Tucker, Jena Malone, Shawn Ashmore, Laura Ramsey, Joe Anderson, Sergio Calderón, Luis Antonio Ramos, Dimitri Baveas, Bar Paly, Patricio Almeida Rodriguez

Lanetli Topraklar "The Ruins," 2006 yılında Scott Smith tarafından yazılmış bir korku romanıdır ve 2008 yılında bir filme uyarlanmıştır. Hikaye, Meksika'da uzak ve gizemli bir arkeolojik alanına sıkışıp kalan genç turist grubu etrafında dönüyor. İşte romanın özeti:

Hikaye, Cancún, Meksika'da tatil yapan iki Amerikalı çift, Jeff ve Amy ile Eric ve Stacy ile başlar. Alman bir turist olan Mathias ile tanışırlar. Mathias, kayıp kardeşi Heinrich ve onun kız arkadaşını arıyor; ikisinin de orman içindeki bir arkeolojik kazı alanına gittiğine inanıyorlar. Grup, Mathias'ın kayıp kardeşini ve kız arkadaşını bulma görevine katılmaya karar verir.

Grup uzak Mayan kalıntılarına ulaşır, burada yerel köylülerle karşılaşırlar, ancak köylüler düşmanca davranır ve siteyi terk etmelerine izin vermezler. Grup kısa sürede kalıntılarda sıkıştıklarını fark eder ve durumları dehşet verici bir şekilde dönüşür, çünkü kalıntıların kendisinin canlı olduğunu keşfederler. Kalıntıları kaplayan sarmaşıklar etoburdur ve akıllıdır, kaçmaya çalışan herkesi saldırır.

Grubun malzemeleri tükenirken ve gerilim artarken, sadece ölümcül sarmaşıklarla değil, aynı zamanda kendi korkuları ve şüpheleriyle de yüzleşmek zorundadırlar. Antik ve kötü niyetli bir gücün kendilerini esir aldığı yerden kurtulmanın bir yolunu bulmaya ve hayatta kalmaya çalışırlarken bir dizi dehşet verici olayla karşı karşıya kalırlar.

Lanetli Topraklar "The Ruins," izolasyon, hayatta kalma ve bilinmezliğin temel korkusu gibi temaları keşfeder. Bu, kötü bir şekilde yanlış giden bir tatilin dehşet verici bir öyküsüdür ve okuyucuları koltuklarının kenarında tutacak kadar sürekli bir dehşet ve gerilim duygusu sunar. Roman, karakterlerin, kendilerini esir alan kalıntıların eski ve ölümcül sırrıyla yüzleştikleri psikolojik ve fiziksel kabusları inceler.

Filme Yorum Yaz