"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Sevimli Aile Tatilde izle

-

National Lampoon's Vacation

7.1/ 10
1 1

Sevimli Aile Tatilde filminin bilgileri National Lampoon's Vacation

7.1
Sevimli Aile Tatilde 7.1 Türkçe Dublaj 1983 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Sam Mercer

Oyuncular

Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Anthony Michael Hall, Imogene Coca, Randy Quaid, Dana Barron, Eddie Bracken, Brian Doyle-Murray, Miriam Flynn, James Keach

Bu komedi filmi, Amerikan ailesi Griswold'ların tam bir Amerikan tatili yapma arzusuyla başlar. Ancak bu basit bir yolculuk, beklenmedik olaylarla dolu çılgın bir serüvene dönüşür. Chicagolu baba Clark W. Griswold, ailesini Walley World temalı bir eğlence parkına arabayla götürmeye karar verir. Anne ve çocuklar uçakla gitmek istese de, baba arabayla gitmekte ısrar eder. Griswold ailesi, bilgisayarlarına programladıkları yolculuk planını takip eder, ancak her şey bekledikleri gibi gitmez.

Yönetmen Harold Ramis ve senarist John Hughes tarafından hazırlanan bu film, ailenin komik ve çılgın maceralarını anlatırken, tatil planlarının hiçbir zaman beklendiği gibi gitmediğini komik bir şekilde gösteriyor. Chevy Chase'in canlandırdığı Clark W. Griswold, ailesiyle birlikte çıktığı bu yolculukta bir dizi komik ve absürt olayla karşılaşır. Bu film, aile tatillerinin bazen beklenmedik sürprizlerle dolu olduğunu eğlenceli bir şekilde işliyor.

Filme Yorum Yaz