"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Agent Cody Banks izle

-

Agent Cody Banks

5.1/ 10
1 1

Agent Cody Banks filminin bilgileri Agent Cody Banks

5.1
Agent Cody Banks 5.1 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Harald Zwart

Oyuncular

Frankie Muniz, Hilary Duff, Andrew Francis, Angie Harmon, Keith David, Cynthia Stevenson, Arnold Vosloo, Daniel Roebuck

Agent Cody Banks, CIA için çalışan gizli bir ajan olan Ronica Miles tarafından bir suikastçıyı yakalamak için kullanılan genç bir ajan olan Cody Banks'in hikayesini anlatır. Cody, normal bir hayat yaşayan bir lise öğrencisidir ancak gizli ajanlık görevleri de yapmaktadır. Cody, CIA'deki görevlerinde başarılıdır ancak sosyal hayatında çok başarılı değildir.

Cody, diğer lise öğrencileri gibi bir müzik kampına katılmak için seçilir, ancak asıl amacı kampın yakınında bulunan bir laboratuvarda çalışan Dr. Brinkman'ın peşine düşmektir. Brinkman, bir mikro robotlar ordusu yapmak için çalışmaktadır ve bu ordunun yardımıyla Amerika'yı ele geçirmeyi planlamaktadır.

Cody, Brinkman'ın laboratuvarında çalışan Natalie Connors adlı bir genç kızla tanışır ve ona aşık olur. Ancak Natalie'nin Brinkman'ın planlarından haberi yoktur. Cody, Natalie'nin yardımıyla Brinkman'ın planlarını bozmaya çalışır. Bu sırada Ronica, Cody'ye yardım etmek için kampa gelir ve ona yardım eder.

Cody, Natalie'nin hayatını kurtarır ve Brinkman'ın planlarını bozar. Sonunda, Cody'nin ajanlık hayatı hakkında birkaç arkadaşına söylemesine izin verilir ve artık daha özgür bir yaşam sürdürür.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz