"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Beyaz Saray Düştü izle

-

White House Down

6.4/ 10
1 1

Beyaz Saray Düştü filminin bilgileri White House Down

6.3
Beyaz Saray Düştü 6.3 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

131 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Roland Emmerich

Oyuncular

Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins, Joey King, James Woods, Nicolas Wright

John Cale, başkanın özel güvenliği olma hayalini gerçekleştirmek için elinden geleni yapmaktadır. Ancak bu göreve atanması için yeterince yetenekli bulunmaz ve istediği işi alamaz. Bu hayal kırıklığına uğramış bir şekilde kızı Emily ile birlikte Beyaz Saray'ı ziyaret etmeye gider.

Ancak Beyaz Saray'daki tur sırasında beklenmedik bir olay meydana gelir. Silahlı ve tehlikeli bir milis grubu Beyaz Saray'ı ele geçirir ve Başkan James Sawyer'ı rehin alır. Cale, kızı Emily ile birlikte Beyaz Saray'da mahsur kalır.

Başkan rehin alındığında, John Cale, kızını ve başkanı kurtarmak için harekete geçer. Bu süreçte Beyaz Saray'daki güvenlik görevlileri ve ordunun yardımıyla teröristlere karşı mücadele eder. Aynı zamanda, Emily'nin de hayatta kalmasını sağlamaya çalışır.

John Cale, teröristlerin amacını ve bu saldırının arkasındaki güçleri çözmeye çalışırken, aksiyon dolu bir mücadele başlar. Beyaz Saray'da gerilim artar ve ülke kaosun eşiğine gelirken, Cale ve başkan hayatlarını kurtarmak ve ülkeyi korumak için mücadele ederler.

"White House Down," aksiyon dolu bir gerilim filmidir ve John Cale'in beklenmedik bir kahraman olma yolculuğunu anlatır.

Filme Yorum Yaz