İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

The Island izle

-

The Island

6.5/ 10
1 1

The Island filminin bilgileri The Island

6.5
The Island 6.5 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

St. Kitts and Nevis

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Philippe Martinez

Oyuncular

Michael Jai White, Jackson Rathbone, Gillian White, Edoardo Costa, Wayne Gordon, Amber Townsend, Cami Storm, Victor Young

Film, LAPD (Los Angeles Polis Departmanı) memuru olan Mark'ın hikayesini anlatır. Mark, erkek kardeşinin gizemli bir şekilde öldürülmesi üzerine doğup büyüdüğü adaya dönmeye karar verir. Kardeşinin ölümünün ardındaki sırları ve sorumluları bulmak amacıyla intikam yolculuğuna çıkar. Ancak ada, yozlaşmış bir kodaman tarafından kontrol edilmektedir ve Mark, bu kötü adamla kanlı bir savaşın içine çekilir.

Film, aksiyon dolu sahneler ve suç hikayesiyle doludur. Mark'ın ada halkını kötü adamın zulmünden kurtarmak ve kardeşinin ölümünün sırlarını açığa çıkarmak için verdiği mücadele odak noktasıdır.

"Death Warrior" filmi, suç, intikam ve aksiyon türlerini bir araya getirerek izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunmayı amaçlar.

Filme Yorum Yaz