Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Freestyle izle

-

Freestyle

7.0/ 10
1 1

Freestyle filminin bilgileri Freestyle

4.4
Freestyle 4.4 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

Poland

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Maciej Bochniak

Oyuncular

Roman Gancarczyk, Nel Kaczmarek, Olek Krupa, Filip Lipiecki, Marek Magierecki, Maciej Musialowski, Jakub Nosiadek, Michal Sikorski

Freestyle Netflix'te bulunan Polonya yapımı bir aksiyon gerilim filmidir ve temel olarak bu tür Avrupa aksiyon filmlerinden farklı bir şey sunmamaktadır. Film, uyuşturucu ve suç dolu bir geçmişi geride bırakarak müzik kariyerine odaklanmaya çalışan bir serbest tarz rapçisi olan Diego'nun hikayesini anlatır. Yerel ün kazanmasına rağmen, Diego şarkılarını bir albüm için kaydetmek için para gerektiğini fark eder ve eski yaşamına ve ilişkilere geri dönmek zorunda kalır. "Freestyle," aksiyon dolu ve hızlı tempolu olmasına rağmen, hafif bir izleme olarak kabul edilebilir, ancak burada bulunmaya veya hatırlanmaya değer bir şey yok.

Hikaye Özeti: Film Ne Hakkında? "Freestyle"ın başlangıcında, albümü için şarkılarını kaydetmek isteyen bir rapçi ve sahne sanatçısı olan Diego'ya tanıtılıyoruz. Ancak genç adam, kayıt seansları için ödeme yapacak kadar para kazanmıyor ve en iyi arkadaşı ve rap ortağı olan Flour da pek yardımcı olmuyor. Stüdyo sahibi, Flour'un yakın zamanda yerden pahalı bir mikrofon çaldığını ortaya koyuyor ve maliyetin Diego tarafından karşılanacağını ekliyor. Protagonist bir zamanlar uyuşturucu ve şiddetle iç içe olan bir hayatın parçasıydı, ancak rehab tedavisinden geçti ve o zamandan beri bu tür şeylerden uzak durdu. Ayrıca babasıyla da anlaşmazlık yaşadığı ve bu nedenle yalnız yaşadığı ortaya çıkıyor. Diego'nun aksi takdirde hayal kırıklığına uğramış olan yaşamında tek olumlu şey kız arkadaşı Miki'dir ve onu uyuşturuculardan vazgeçirmek istemektedir. Ancak bu konuda da bir karmaşıklık vardır çünkü Miki zaten bir erkek arkadaşı vardır ve teknik olarak Diego ile yasak bir ilişki yaşamaktadır.

Bir gün sonra Flour, Slovakya'dan gelen alıcılar için bir tedarik bırakması gerektiğini, genç adamın hala ufak bir miktar para kazanmak için bir uyuşturucu satıcısında çalıştığını bildirir. Diego, arkadaşına eşlik etmeyi kabul eder ve buluşma noktası olarak belirlenen büyük malikaneye giderler, bu malikanet Slovak alıcısına aittir. Adam, aynı zamanda bir gangster olan Slovak alıcının kokain satın almak istediğini ve müziğine destek olmak için Diego'ya para yardımı yapacağını söylerse, işler buradan sonra kötüye gitmeye başlar. Diego ve Flour, daha fazla böyle şeye bulaşmamaya karar verirler, ancak işler kısa sürede kötüleşir. Flour'un uyuşturucu teslimatından kazandığı para, stüdyo sahibine ödenmesi gereken paradır, ancak genç adam kendine uyuşturucu alarak tüketir. Bu Diego'yu öfkelendirir ve risk almadan durumunda bir şey yapamayacağını fark eder. Tek başına kalan Diego, Slovak ile anlaşma yapmaya ve onun için bazı kokain satıcıları ayarlamaya karar verir.

Filme Yorum Yaz