Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Hadi Gidelim izle

-

Onward

7.7/ 10
1 1

Hadi Gidelim filminin bilgileri Onward

7.4
Hadi Gidelim 7.4 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Dan Scanlon

Oyuncular

Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Mel Rodriguez, Kyle Bornheimer, Lena Waithe, Ali Wong

"Onward," 2020 yapımı bir Amerikan animasyon filmidir ve Pixar Animation Studios tarafından üretilmiştir. Film, Dan Scanlon tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Başrollerde Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus ve Octavia Spencer gibi seslendirme sanatçıları bulunmaktadır.

Filmin hikayesi, sihirin yerini teknolojinin aldığı bir dünyada geçer. İki elf kardeş, Ian ve Barley Lightfoot, sihir kullanmayı öğrenmek isteyen genç bir elftirler. Babalarını çok küçük yaşta kaybetmişlerdir ve anneleri yeni biriyle evlenmiştir. Onların 16. yaş gününde babalarının geride bıraktığı büyülü bir değnek ve sihirli bir taş keşfederler. Değnek, babalarını bir gün geri getirme şansı verir, ancak büyü düzgün bir şekilde çalışmaz ve yarıda kalır. İkinci yarısını tamamlamak için iki kardeş, fantastik bir yolculuğa çıkarlar.

"Onward," aile bağları, kayıp, cesaret ve büyüme gibi temaları ele alan dokunaklı bir hikaye sunar. Pixar'ın karakter odaklı anlatımı ve zengin görsel dünyasıyla dikkat çeker. Film, fantastik bir dünyada geçtiği için büyülü yaratıkları ve macera dolu sahneleriyle de eğlenceli bir deneyim sunar.

Ian ve Barley'nin karakter gelişimi, kardeşlik ilişkisi ve babalarını yeniden bulma çabaları, filmi duygusal bir derinlik kazandırır. "Onward," hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir animasyon filmidir ve izleyicilere duygusal anlar yaşatırken eğlenceli bir maceraya da davet eder.

Filme Yorum Yaz