Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Rocky Balboa izle

-

Rocky Balboa

6.9/ 10
1 1

Rocky Balboa filminin bilgileri Rocky Balboa

6.9
Rocky Balboa 6.9 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Anthony J. Ciccolini III

Oyuncular

Sylvester Stallone, Burt Young, Antonio Tarver, Geraldine Hughes, Milo Ventimiglia, Tony Burton, A.J. Benza, James Francis Kelly III, Lou DiBella, Mike Tyson

Zamanın etkisiyle yaşlanan eski bir efsane olarak Rocky, artık Adrian'ın adını taşıyan restoranında müşterilere eski şanlı günlerini anlatarak avunmaktadır. Savaşçı ruhunu hala içinde taşımakla birlikte, bedeni bu ruhu taşıyacak kadar güçlü değildir. Oğluyla ilişkisi de uzaklaşmıştır, çünkü oğlu kendi hayatını kurmaya çalışmaktadır.

Bir gün, Rocky ve ağır siklet boks şampiyonu Mason "The Line" Dixon, bir bilgisayar simülasyonu oyununda karşı karşıya getirilirler ve bu olay yeniden insanların Rocky'e ilgi göstermelerine neden olur. Dixon'ın menajeri, bu ilgiden faydalanarak gerçek bir maç ayarlar ister. Rocky, bu son şansı kullanarak kendini kanıtlamak ister. Acaba yaşlanmış bedeniyle bu zorlu mücadeleyi kazanabilecek midir? Rocky'nin azmi ve savaşçı ruhu, bir kez daha zafer için savaşmasına ilham verir. Bu hikaye, yaşlanan bir kahramanın tekrar sahneye çıkma arzusu ve azmi üzerine odaklanır.

Filme Yorum Yaz