Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Yatak Odası Komedisi izle

-

Young People Fucking

5.7/ 10
1 1

Yatak Odası Komedisi filminin bilgileri Young People Fucking

5.7
Yatak Odası Komedisi 5.7 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Alex Kavanagh

Oyuncular

Aaron Abrams, Carly Pope, Kristin Booth, Josh Dean, Sonja Bennett, Diora Baird, Callum Blue, Josh Cooke, Ennis Esmer, Peter Oldring

"Yatak Odası Komedisi," 2001 yapımı bir romantik komedi filmidir ve başrollerinde Renée Zellweger, Hugh Grant ve Colin Firth gibi ünlü oyuncular bulunmaktadır. Film, Helen Fielding'in aynı adlı popüler romanından uyarlanmıştır. İşte filmin geniş özeti:

Bridget Jones (Renée Zellweger), 32 yaşında, bekar, sigara içen, alkol tüketen ve vücut ağırlığıyla sürekli olarak ilgilenen bir kadındır. Londra'da bir yayınevinde çalışmakta ve bir gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır. Bridget'ın aşk hayatı oldukça karışıktır ve kendini bir dizi komik ve utanç verici durumun içinde bulur.

Bridget, yakışıklı ama duygusal olarak karmaşık bir avukat olan Mark Darcy (Colin Firth) ile tanışır. İlk başta Mark, Bridget'ı çekici bulmaz ve bu da Bridget'ın ona karşı bir önyargı geliştirmesine neden olur. Ancak zamanla aralarındaki ilişki değişir ve romantik bir çekişme başlar.

Aynı zamanda Bridget, kendisine rehberlik eden en yakın arkadaşı Jude'un (Shirley Henderson) etkisiyle, şımarık ve çapkın Daniel Cleaver (Hugh Grant) ile flört etmeye başlar. Daniel, Bridget'ı baştan çıkarırken, Mark da ona gerçek bir ilişki sunmaya çalışmaktadır.

Filme Yorum Yaz