Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Sonumuz izle

-

The End of Us

5.8/ 10
1 1

Sonumuz filminin bilgileri The End of Us

4.9
Sonumuz 4.9 Yerli Film 2021 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Steven Kanter, Henry Loevner

Oyuncular

Ben Coleman, Ali Vingiano, Derrick Joseph DeBlasis, Gadiel Del Orbe, Kate Peterman, Henry Loevner, Claudia Restrepo, Caroline Kwan

Sonumuz veya orijinal adıyla "The End of Us", 2021 yapımı bir Amerikan komedi-drama filmidir. Filmin yönetmenleri Henry Loevner ve Steven Kanter'dir. Başrolde Ben Coleman ve Ali Vingiano yer almaktadır.

Film, pandeminin başlamasından sonra yaşanan olayları konu alıyor. Hikaye, uzun zamandır ilişki yaşayan ve birlikte yaşayan bir çift olan Nick (Ben Coleman) ve Leah (Ali Vingiano) etrafında dönüyor. Pandeminin etkisiyle, ilişkileri sarsılır, ve bu süreçte karantina kurallarına uymak, işlerini sürdürmek, ilişkilerini kurtarmak ve birbirlerine dayanmak zorunda kalırlar.

Film, pandeminin getirdiği belirsizlikler, izolasyon ve insanların arasındaki mesafenin nasıl değiştiği konularını işlerken, bir yandan da aşk, ilişkiler ve dayanışma temasına odaklanıyor.

Sonumuz , pandemi döneminin insan ilişkileri üzerindeki etkisini esprili bir şekilde ele alırken, aynı zamanda duygusal anlar ve insanların kriz anlarında nasıl birbirlerine destek olduğunu gösteriyor.

Filme Yorum Yaz