"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar izle

-

Werewolf: The Beast Among Us

5.9/ 10
1 1

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar filminin bilgileri Werewolf: The Beast Among Us

5.9
Kurt Adam: İçimizdeki Canavar 5.9 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Mike Elliott

Oyuncular

Ed Quinn, Guy Wilson, Stephen Rea, Rachel DiPillo, Adam Croasdell, Ana Ularu, Steven Bauer, Nia Peeples, Zoltan Butuc, Razvan Gheorghiu

Universal Studios'un klasik canavar mirasından esinlenen Kurt Adam: İçimizdeki Canavar 19. yüzyıl Avrupa'sında, bir kasabada ay ışığı altında terör estiren bir kurtadamı konu alır. Genç bir adam, sevdiklerini bu dehşet verici felaketten korumaya çalışır. Kasabanın doktoruyla birlikte yaptığı çalışmalar sırasında, Daniel, kurtadam saldırılarının korkunç sonuçlarına tanık olur.

Yaratığın dehşet saçan ünü, ödül avcıları, heyecan arayanlar ve şarlatanları kasabaya çeker. Daniel, bu acımasız canavarı yok etmeye kararlıdır. Kasabaya gelen gizemli bir yabancı ve yetenekli kurtadam avcılarından oluşan bir ekip, canavarı yakalamak için göreve çağrıldığında, Daniel annesinin tüm itirazlarına rağmen onlara katılmayı teklif eder.

Ancak grup, kısa sürede bu yaratığın daha önce karşılaştıkları tüm yaratıklardan daha güçlü, daha zeki ve daha tehlikeli olduğunu fark eder. Film, klasik korku temalarını modern bir bakış açısıyla birleştirerek izleyicilere gerilim dolu bir hikaye sunmayı amaçlar.

 
Filme Yorum Yaz