İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Ölümcül Deney: Lanetli Ulus izle

-

Biohazard: Damnation

6.9/ 10
1 1

Ölümcül Deney: Lanetli Ulus filminin bilgileri Biohazard: Damnation

6.9
Ölümcül Deney: Lanetli Ulus 6.9 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Masao Takiyama

Oyuncular

Matthew Mercer, Courtenay Taylor, Robin Sachs, Dave Wittenberg, Wendee Lee, Val Tasso, Salli Saffioti, David Earnest, Patrick Seitz, Michael McConnohie

"Ölümcül Deney: Lanetli Ulus," popüler video oyun serisi "Resident Evil" üzerine kurulu bir Japon korku filmidir. Film, olayların "Resident Evil 4" ve "Resident Evil 5" oyunlarına dayanmaktadır ve serinin canlı aksiyon film uyarlamalarının bir parçasıdır. İşte filmin özeti:

Film, Amerikalı federal ajan Leon S. Kennedy'nin (oyuncu: Toshiyuki Morikawa) hikayesini takip ediyor. Leon, özel bir görev için Doğu Avrupa'ya gönderilir. Bu görev sırasında, eski Sovyet birliği ülkesi olan ve zombi benzeri yaratıkların ortaya çıktığı bir krize tanık olur. Bu yaratıklar, ölümcül Plaga adı verilen bir parazit tarafından kontrol edilmektedir.

Leon, gizemli bir şekilde kaybolan Başkanının kızı Ashley Graham'ı (oyuncu: Sarah Lafleur) kurtarmakla görevlendirilir. Ashley, köy halkı tarafından kaçırılmış ve bu köyde tehlikeli yaratıkların saldırısına uğramıştır. Leon, Ashley'i kurtarmak için bu tehlikeli göreve atılır.

Film, Leon'un Ashley'i kurtarmaya çalışırken karşılaştığı zombi benzeri yaratıklar, tehlikeli köy sakinleri ve Plaga'nın köklerini keşfetme çabalarını konu almaktadır. Ayrıca Ada Wong (oyuncu: Mitsuki Saiga) adlı bir karakter de hikayeye dahil olur.

Filme Yorum Yaz