"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Bir Aptalın Anıları izle

-

Flashbacks of a Fool

6.2/ 10
1 1

Bir Aptalın Anıları filminin bilgileri Flashbacks of a Fool

6.8
Bir Aptalın Anıları 6.8 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Baillie Walsh

Oyuncular

Daniel Craig, Harry Eden, Eve, Olivia Williams, Emile Robert, Scoutt Lowe, Julie Ordon, Gina Athans

Bir Aptalın Anıları  2008 yapımı bir İngiliz drama filmidir. Bu film, başarılı bir aktörün, Joe Scott'ın (Daniel Craig) hayatında yaşadığı karmaşık dönüşlerle dolu bir hikayeyi anlatır. İşte filmin özeti:

Joe Scott, bir zamanlar parlak bir film kariyerine sahipti, ancak artık düşüşte olan bir aktördür. Hayatı, kumar, uyuşturucu ve başarısız ilişkilerle doludur. Bir gün, eski bir arkadaşının ölümü üzerine, Joe İngiltere'den Amerika'ya doğru bir yolculuğa çıkar.

Joe'nun yolculuğu sırasında, geçmişiyle yüzleşmeye ve kendi içsel sıkıntılarıyla hesaplaşmaya başlar. Gençliğine ve o dönemde yaşadığı önemli olaylara dair anılar canlanır. Bu anılar, Joe'nun hayatındaki dönüm noktalarını ve hatalarını gözler önüne serer.

Bir Aptalın Anıları  karakterin geçmişiyle yüzleşerek yaşadığı içsel bir dönüşümü anlatır. Film, hayatın karmaşıklığını ve geçmişin insanların kimlikleri üzerindeki etkisini derinlemesine işler. Aynı zamanda Daniel Craig'in oyunculuğu ve hikayenin dokusuyla duygusal bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz