"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Kelebek Etkisi 2 izle

-

The Butterfly Effect 2

4.5/ 10
1 1

Kelebek Etkisi 2 filminin bilgileri The Butterfly Effect 2

4.5
Kelebek Etkisi 2 4.5 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

John R. Leonetti

Oyuncular

Eric Lively, Erica Durance, Dustin Milligan, Gina Holden, David James Lewis, Andrew Airlie, Chris Gauthier, Susan Hogan

Kelebek Etkisi 2 (The Butterfly Effect 2), 2006 yapımı bir bilim kurgu-gerilim filmidir. İlk "Kelebek Etkisi" filmine yapılan bir devam filmidir. John R. Leonetti tarafından yönetilmiştir.

Film, başrolde Eric Lively'in yer aldığı bir karakter olan Nick Larson'ı takip eder. Nick, geçmişi değiştirme yeteneğine sahip olduğunu keşfeder. Ancak bu yetenek kullanıldığında, bu değişikliklerin beklenmedik ve bazen tehlikeli sonuçlar doğurduğunu öğrenir. Nick, ölümcül bir kaza sonucu sevgilisi Julie'yi kaybettikten sonra bu yeteneğini kullanarak onu geri getirmeye çalışır. Ancak bu girişim, olayların daha karmaşık ve tehlikeli bir hal almasına neden olur.

Kelebek Etkisi 2 (The Butterfly Effect 2), ilk filmdeki temaları ve konsepti sürdürerek, zamanda yolculuk, alternatif gerçeklikler ve insan kararlarının sonuçlarına odaklanır. İlk filmde olduğu gibi, karakterin geçmişi değiştirmeye çalıştıkça karmaşık sonuçlarla karşılaşmasını anlatır.

İlk filmin izleyicileri etkileyen karmaşık hikayesini sürdürmekle birlikte, devam filmi eleştirmenler tarafından daha az beğenilmiştir ve genel olarak orijinal filmin gölgesinde kalmıştır. Ancak Kelebek Etkisi 2 (The Butterfly Effect 2), zamanda yolculuk ve alternatif gerçeklik konularına ilgi duyan izleyiciler için yine de ilginç bir deneyim sunabilir.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
28.02.2024
Gömüldüğü kadar kötü olmayan bir film. 1.filmden kalite olarak kötü olabilir ama, dediğim gibi film ana temadan sapmamış. Bu benim için bir artıdır. Oyunculuklar fena değil. Ortalama bir film olmuş bence. 3. Filmide izleyip Seriyi bitirmenizi tavsiye ederim.