“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kelebek Etkisi 3: Sesler izle

-

The Butterfly Effect 3: Revelations

5.5/ 10
1 1

Kelebek Etkisi 3: Sesler filminin bilgileri The Butterfly Effect 3: Revelations

5.6
Kelebek Etkisi 3: Sesler 5.6 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Seth Grossman

Oyuncular

Chris Carmack, Rachel Miner, Melissa Jones, Kevin Yon, Lynch R. Travis, Sarah Habel, Mia Serafino, Hugh Maguire

Kelebek Etkisi 3: Sesler 2009 yapımı bir bilim kurgu-gerilim filmidir ve "Kelebek Etkisi" serisinin üçüncü filmidir. Bu film, zamanda yolculuk ve alternatif gerçeklik kavramlarını işleyen önceki filmlerin temalarını sürdürür. Başrolde Chris Carmack ve Rachel Miner yer almaktadır.

Film, başka bir karakter olan Sam Reide'in (Chris Carmack) önceki filmlerdeki konsepti sürdürerek geçmişi değiştirmeye çalışmasını konu alır. Ancak Sam, bu yeteneğini kullanarak geçmişi değiştirmek yerine geçmişte işlenen cinayetleri çözmeye odaklanır. Sam, cinayetlerin çözümü için geçmişi incelemeye başlar ve bu süreçte farklı zaman dilimlerine yolculuk yapar.

Kelebek Etkisi 3: Sesler önceki filmlerdeki karmaşık hikaye anlatısını sürdürerek izleyicilere zamanda yolculuk, alternatif gerçeklikler ve insan kararlarının sonuçları gibi temaları sunar. Film, özellikle bilim kurgu ve gerilim türüne ilgi duyan izleyiciler için ilginç olabilir. Ancak bu film, genel olarak orijinal "Kelebek Etkisi" filminin ardından daha az bilinen bir yapımdır ve eleştirmenler tarafından sıkça eleştirilmiştir.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
28.02.2024
Serinin son filmi olan bu film, ilk 2 filmden farklı geldi bana. Gerek başrolün polis ile çalışması, gerekse başkasının da (yeteneği olması) ayrıca sahne geçişleri çok hızlıydı. Film çok basit. biraz kafa karıştıralım derken filmi baltalamışlar. filmin ilk yarısından sonra, sürekli geri gidilen sahnelerin çoğalması anlamını yitirmiş bu işin. Seriyi sevdiğim ve iyi bir konuya sahip olduğu için kötü diyemeceğim. ama ilk 2 filmden kötüydü. Özellikle 1.film şaheser benim gözümde.