Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Kan davasının sonu izle

-

Last Train from Gun Hill

7.0/ 10
1 1

Kan davasının sonu filminin bilgileri Last Train from Gun Hill

7.3
Kan davasının sonu 7.3 Türkçe Dublaj 1959 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriÖlmeden Önce İzleWestern Filmleri Yönetmen

John Sturges

Oyuncular

Kirk Douglas, Anthony Quinn, Carolyn Jones, Earl Holliman, Brad Dexter, Brian G. Hutton, Ziva Rodann, Bing Russell

"Last Train from Gun Hill," 1959 yapımı bir Amerikan Western filmidir. Filmin yönetmenliğini John Sturges üstlenirken, başrollerinde Kirk Douglas ve Anthony Quinn yer almaktadır. Aşağıda film hakkında özet bilgiler bulunmaktadır:

Film, iki eski dost olan Matt Morgan (Kirk Douglas) ve Craig Belden (Anthony Quinn) arasındaki gerilimi ve çatışmayı konu almaktadır. Matt Morgan, kasaba şerifi olarak görev yapmaktadır ve halkı adaleti sağlama konusunda kararlıdır. Bir gün, Matt'in eşi bir grup genç tarafından tecavüze uğrar ve öldürülür. Matt, eşinin katillerinin Belden'in oğlu ve koruması olduğunu öğrenir.

Matt, adaletin yerine gelmesi için Belden'i teslim etmek için harekete geçer. Ancak Belden, kasabanın en güçlü ve tehlikeli adamlarından biridir ve Matt'i durdurmak için her şeyi göze alır. Kasaba halkı arasında gerilim artarken, Matt ve Belden arasındaki çatışma kaçınılmaz hale gelir.

"Last Train from Gun Hill," Western türünün klasiklerinden biri olarak kabul edilir. İki güçlü oyuncunun performansları ve gerilim dolu hikayesiyle izleyicilere unutulmaz anlar sunar. Kirk Douglas ve Anthony Quinn'in karşılıklı oynadığı bu film, Western severler için ilgi çekici bir yapımdır.

Filme Yorum Yaz