İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Yalnız Kurt izle

-

Lone Wolf McQuade

6.5/ 10
1 1

Yalnız Kurt filminin bilgileri Lone Wolf McQuade

6.5
Yalnız Kurt 6.5 Türkçe Dublaj 1983 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Judith Holstra

Oyuncular

Chuck Norris, David Carradine, Barbara Carrera, Leon Isaac Kennedy, Robert Beltran, L.Q. Jones, Dana Kimmell, R. G. Armstrong, Jorge Cervera Jr., Sharon Farrell

Yalnız Kurt "Lone Wolf McQuade," 1983 yapımı bir Amerikan aksiyon filmidir. Film, Clint Eastwood ve David Carradine gibi tanınmış oyuncuları içeren bir kadroyla dikkat çeker. Film, Steve Carver tarafından yönetildi ve Clint Eastwood tarafından yapıldı.

Hikaye, bağımsız bir dedektif olan J.J. McQuade (Clint Eastwood) etrafında dönüyor. McQuade, sert bir mizaçla ve kendi kurallarına göre yaşayan bir adamdır. Texas'ın sıcak çöllerinde suçla savaşırken, bir uyuşturucu kartelinin peşine düşer. Bu karteli yöneten kişi ise Rawley Wilkes (David Carradine) adında bir suçlu ve dövüş sanatları ustasıdır.

McQuade, bu tehlikeli kartelle savaşırken, bir yandan da genç bir suçlu olan Kayo Ramos (Sonny Landham) ile dost olur. Ramos, McQuade'in yardımıyla doğru yolu bulmaya çalışırken, film aksiyon ve dövüş sahneleriyle doludur.

Yalnız Kurt  "Lone Wolf McQuade," Clint Eastwood'un sert bir kahramanı canlandırdığı tipik bir 1980'ler aksiyon filmidir. Filmin dikkat çekici yönlerinden biri, Clint Eastwood'un karakterinin bağımsızlığı ve kendi kurallarına uymasıdır. Ayrıca dövüş sahneleri ve çöl ortamında geçen aksiyonlar da filmi ilginç kılan unsurlardan biridir. Eğer aksiyon ve Clint Eastwood'un filmlerini seviyorsanız, Yalnız Kurt  "Lone Wolf McQuade" ilginizi çekebilir.

Filme Yorum Yaz