"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Kızgın Kuşlar izle

-

Angry Birds

6.2/ 10
1 1

Kızgın Kuşlar filminin bilgileri Angry Birds

6.3
Kızgın Kuşlar 6.3 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Finland

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Clay Kaytis, Fergal Reilly

Oyuncular

Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Bill Hader, Peter Dinklage, Sean Penn, Keegan-Michael Key

Kızgın Kuşlar filmi, popüler mobil oyun "Angry Birds"ten uyarlanmış bir animasyon filmidir. 2016 yılında vizyona giren bu film, kuşların ve domuzların arasındaki komik ve heyecanlı mücadeleyi konu almaktadır.

Filmde, kuşlar arasında çok azının uçabildiği bir adada, sinirli bir kuş olan Red yaşamaktadır. Red, sürekli olarak diğer kuşlar tarafından dışlanmakta ve alay konusu edilmektedir. Ancak bir gün adaya yeşil domuzlar gelir ve bu durum tüm dengeleri değiştirir. Domuzlar başlangıçta dost canlısı gibi görünseler de, asıl niyetleri kuşların değerli yumurtalarını çalmaktır.

Red, durumun farkına varan tek kuş olur ve diğer kuşları domuzlara karşı bir araya getirerek onlara karşı koymaya çalışır. Bu süreçte Red, hızlı Chuck ve patlayıcı Bomb ile birlikte hareket eder. Kuşlar, domuzların kalesine savaş açarak yumurtalarını geri almaya çalışırlar.

Film boyunca Red, öfkesinin aslında bir güç kaynağı olabileceğini ve diğer kuşları bir araya getirerek bir takım oluşturabileceğini keşfeder. Red, liderlik yeteneklerini geliştirir ve sonunda hem yumurtaları kurtarır hem de adadaki diğer kuşlar tarafından kabul görür.

"Kızgın Kuşlar" filmi, renkli animasyonları, komik karakterleri ve eğlenceli hikayesi ile hem çocukları hem de yetişkinleri hedefleyen bir yapıma sahiptir. Film aynı zamanda arkadaşlık, liderlik ve özgüven temasını işleyerek izleyicilere pozitif mesajlar verir. Film, dünya genelinde oldukça popüler olmuş ve bir devam filmine ilham kaynağı olmuştur.

Filme Yorum Yaz