İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Extraction 2 izle

-

Extraction 2

7.2/ 10
1 1

Extraction 2 filminin bilgileri Extraction 2

7.5
Extraction 2 7.5 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

123 Dakika

Ülke

Austria

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Pietro Scalia

Oyuncular

Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Tornike Gogrichiani, Tornike Bziava, Tinatin Dalakishvili, Andro Japaridze, Justin Howell, Idris Elba, Olga Kurylenko

Tyler Rake, önceki görevinden zar zor kurtulduktan sonra paralı askerlikten emekli olur ve Dubai'deki bir hastanede iyileşmesinin ardından Avusturya'daki bir kulübede yaşamaya başlar. Burada bir yabancı tarafından yaklaşılır ve eski eşi Mia'nın kız kardeşi Ketevan ve çocukları Sandro ve Nina'yı kurtarması istenir. Ketevan, gangster kocası Davit Radiani ile birlikte Gürcistan'daki Tkachiri hapishanesinde hapsedilmektedir.

Tyler, Nik ve Yaz'ı ekibine dahil eder ve hapishaneye sızarlar. Ketevan'ı ve çocuklarını uyuyan Davit'i uyandırmadan dışarı çıkarmaya çalışırlar, ancak o uyanır ve ona sadık diğer mahkumları uyararak Tyler ve ekibiyle karşılaşırlar ve bir isyan başlatırlar, bu da onları çıkış yolu bulmaya zorlar. Kurtarma sırasında Tyler, Davit'i acımasızca öldürerek saldırısını savuşturur.

Tyler ve Ketevan mahkumlar tarafından kuşatılır ve sürekli saldırıya uğrayarak kalabalık içinden savaşmak zorunda kalırlar. Grup kaçmayı başarır ve Viyana'daki güvenli evlerine döner. Ancak Davit'ın genç oğlu ve onu kahraman olarak gören Sandro, babasının Tyler'ı öldürdüğünü fark eder ve gizlice Tyler'ın amcası ve Davit'ın korumacı büyük kardeşi Zurab'ı bulmak için harekete geçer.

Zurab ve adamları Tyler'ı ve diğerlerini güvenli evde tuzağa düşürerek binada hapseder. Kaos ortasında Sandro gruplarından ayrılır ve Zurab'ı bulmak için yola çıkar. Tyler ve ekibi, kaçışlarını sağlamak için Zurab'a ait helikopterlerden birini alır, ancak Yaz Zurab tarafından öldürülür. Tyler ve ekibi, kendisinin kabinine döner, burada Mia ile bir araya gelir.

Filme Yorum Yaz