"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Kızıl akrep izle

-

Red Scorpion

5.1/ 10
1 1

Kızıl akrep filminin bilgileri Red Scorpion

5.1
Kızıl akrep 5.1 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Joseph Zito

Oyuncular

Dolph Lundgren, M. Emmet Walsh, Al White, T.P. McKenna, Carmen Argenziano, Alex Colon, Brion James, Ruben Nthodi

"Red Scorpion", Sovyetler Birliği'nin askeri birliklerinde görev yapan bir komando olan Lt. Nikolai Rachenko'nun hikayesini anlatır. Nikolai, Namibya'daki bir isyanı bastırmak için bir görevle Afrika'ya gönderilir. Ancak zamanla, Nikolai, Sovyet yetkililerinin gerçek amacının Namibya halkının özgürlüğünü ve bağımsızlığını engellemek olduğunu keşfeder.

Nikolai, halkın tarafında yer alarak Namibya bağımsızlık hareketine katılır ve güçlü bir direniş lideri olan Kızıl Akrep'e dönüşür. Sovyetler Birliği'ne olan bağlılığını sorgulayan Nikolai, hem Namibya halkının özgürlüğü için savaşırken hem de Sovyet rejimiyle mücadele ederken zorlu bir yolculuğa çıkar.

"Red Scorpion", aksiyon dolu sahneleri, politik mesajları ve başroldeki Dolph Lundgren'ın performansıyla tanınır. Film, bir askerin inançlarını sorgulamasını, doğruyla yanlış arasında seçim yapmasını ve adalet için savaşmasını konu alır. Aynı zamanda Soğuk Savaş dönemindeki siyasi gerilimleri de ele alarak, izleyicilere heyecan dolu bir aksiyon deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz