'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Extraction izle

-

Extraction

6.7/ 10
1 1

Extraction filminin bilgileri Extraction

7.4
Extraction 7.4 Dublaj & Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Philip Ivey

Oyuncular

Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi, David Harbour, Bryon Lerum, Ryder Lerum, Shivam Vichare, Piyush Khati

"Extraction", Sam Hargrave tarafından yönetilen (uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi olan ilk filmi) ve Joe Russo tarafından yazılan 2020 Amerikan aksiyon gerilim filmidir. Film, Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González ve Eric Skillman tarafından yazılan "Ciudad" adlı grafik romana dayanmaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda (uluslararası filmdeki ilk performansı), Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi ve David Harbour yer almaktadır. Filmde, Avustralyalı bir gizli operasyonlar paralı askeri, Dhaka, Bangladeş'te bir Hint suç lordunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için bir görev üstlenir, ancak görevi ihanete uğrar.

2018 yılında geliştirilmeye başlandığı duyurulan film, Russo Kardeşlerin hikayeyi perdeye taşımayı amaçladığı 2014 tarihli grafik romandan doğrudan uyarlamadır. Film, grafik romanın kaynak materyalden bazı sapmalar içermekle birlikte genel hikayeyi büyük ölçüde korumuştur. Netflix, Extraction'ı 24 Nisan 2020 tarihinde yayınlamış ve performansları (özellikle Hemsworth), sinematografi, kurgu ve aksiyon sekansları için övgü almış, ancak senaryosu eleştirilmiştir. Film, Netflix'in tarihindeki en çok izlenen orijinal filmlerinden biri olmuş ve ilk dört haftada 99 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştır.

Extraction 2 adlı bir devam filmi, başrol oyuncularının geri dönüşüyle 16 Haziran 2023 tarihinde yayınlandı.

Filme Yorum Yaz