Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Boynuzlar izle

-

Horns

6.3/ 10
1 1

Boynuzlar filminin bilgileri Horns

6.3
Boynuzlar 6.3 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

120 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriFantastik FilmlerGerilim Filmleri Yönetmen

Mark Gingras

Oyuncular

Daniel Radcliffe, Juno Temple, Max Minghella, Joe Anderson, Kelli Garner, Heather Graham, David Morse, James Remar, Kathleen Quinlan, Sabrina Carpenter

Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı, Stephen King'in oğlu Joe Hill tarafından yazılan bir romandan uyarlanan filmde, Ig Perrish adlı karakterin hikayesi anlatılır. Ig, bir sabah akşamdan kalma bir halde uyanır ve sevgilisi Merrin Williams'ın tecavüze uğrayarak öldürüldüğünü keşfeder. Çevresindeki herkes, ailesi dahil, Ig'i suçlar ve polis tarafından da suçlanır. Bir yıl sonra suçsuzluğu kanıtlanıp beraat eden Ig, bu olayın ardından herkesten uzaklaşarak şehir dışında yeni bir yaşam kurar.

Ancak bir gün, Ig'in boynuzları çıkmaya başlar ve aynı zamanda doğaüstü güçlere sahip olduğunu fark eder. Ig, bu yeni özelliklerini kullanarak kasaba halkının en derin sırlarını öğrenmeye ve sevdiği kadının ölümünün ardındaki gizemi çözmeye karar verir. Film, Ig'in doğaüstü yetenekleriyle dolu bu yolculuğunu ve intikam arayışını konu alır.

Filme Yorum Yaz