"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Gizli pencere izle

-

Secret Window

6.6/ 10
1 1

Gizli pencere filminin bilgileri Secret Window

6.5
Gizli pencere 6.5 Türkçe Dublaj 2004 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

David Koepp

Oyuncular

Johnny Depp, Maria Bello, John Turturro, Timothy Hutton, Charles S. Dutton, Len Cariou, Joan Heney, John Dunn-Hill

"Gizli Pencere" (Özgün adı: Secret Window), 2004 yapımı bir Amerikan psikolojik gerilim filmidir. David Koepp tarafından yazılan ve yönetilen film, Stephen King'in aynı adlı kısa hikayesine dayanmaktadır. Başrollerde Johnny Depp, John Turturro ve Maria Bello yer almaktadır.

Film, başarısız bir yazar olan Mort Rainey'nin hikayesini anlatır. Mort, Maine adlı sessiz bir göl kenarındaki izole bir evde yaşamaktadır. Bir gün, eski bir hayranı olan John Shooter adında gizemli bir adam belirir ve Mort'un son hikayesinin, kendi hikayesine benzer olduğunu iddia eder. Mort, hikayesinin çalındığını reddeder, ancak Shooter daha fazla delil sunar. Bu noktadan sonra, hikaye giderek karmaşıklaşır ve Mort, Shooter'ın saplantılı takibi ile başa çıkmaya çalışır.

"Gizli Pencere", izleyicilere gerilim dolu anlar sunarken, Johnny Depp'in performansıyla da dikkat çeker. Film, gerilim ve psikolojik gerilim türünü seven izleyiciler için ilgi çekici bir seçenektir. Stephen King eserlerini sevenler ve sıradışı kurgusal hikayelerden hoşlananlar için önerilir.

Filme Yorum Yaz