Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Blue Story izle

-

Blue Story

7.5/ 10
1 1

Blue Story filminin bilgileri Blue Story

7.2
Blue Story 7.2 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriMüzikal FilmleriRomantik filmlerSavaş FilmleriSuç Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Damian Jones

Oyuncular

Stephen Odubola, Micheal Ward, Khali Best, Karla-Simone Spence, Eric Kofi Abrefa, Max Fincham, Kadeem Ramsay, Rohan Nedd, Tuwaine Barrett, Sean Sagar

Soğuk Savaş döneminde, zıt karakterlere sahip olan Zula ve Wiktor'un aşkı, siyasi karmaşa ve kaderin cilveleriyle sınanan bir yolculuğu anlatan romantik bir drama.

Soğuk Savaş sırasında, Polonya'dan Berlin'e, Yugoslavya'dan Paris'in gece kulüplerine uzanan bir hikaye, Zula ve Wiktor'un tutkulu aşkını anlatır. Zula, asi ve bağımsız bir ruha sahipken, Wiktor ise daha içe dönük ve müziğe tutkulu bir adamdır. İkisi arasındaki çekim, karakterlerinin ve kişisel geçmişlerinin zıtlığına rağmen kaçınılmazdır.

Siyasi görüşler ve tarihsel olaylar, Zula ve Wiktor'un ilişkisini sarsar. Ancak kader, onların yollarını ayrılmayacak şekilde birbirine bağlar. Tutkulu bir aşkla yanıp tutuşan ikili, siyasi karmaşa ve ahlaki zorluklarla dolu bir yolculuğa çıkar.

"Tutkunun Sesi," aşkın gücünü ve insanların kendi kaderlerini nasıl şekillendirebileceklerini anlatan bir romantik drama. Zula ve Wiktor'un aşkı, izleyicilere duygusal bir yolculuk sunar, aynı zamanda tarihsel bir dönemin karmaşıklığını ve siyasi olayların etkilerini de vurgular. Bu film, aşkın ve insan iradesinin gücünü anlatırken, tarihsel bir çerçeve içinde romantik bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz