Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Günaha Davet izle

-

A Bronx Tale

7.9/ 10
1 1

Günaha Davet filminin bilgileri A Bronx Tale

7.9
Günaha Davet 7.9 Dublaj & Altyazı 1993 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Robert De Niro

Oyuncular

Robert De Niro, Chazz Palminteri, Lillo Brancato, Francis Capra, Taral Hicks, Kathrine Narducci, Clem Caserta, Alfred Sauchelli, Jr., Frank Pietrangolare, Joe Pesci

Lorenzo Anello, karısı ve küçük oğluyla birlikte Bronx'ta, ırkçı bir mahallede yaşamaktadır. Maddi olarak zorluklar yaşayan Lorenzo, dürüst bir yaşam sürdürmeye çalışır ve pis işlere bulaşmaz.

Bir gün, Lorenzo'nun oğlu Calogero, park yeri yüzünden bir adamın öldürülmesine tanık olur ve bu olayı polise ihbar etmez. Sonny adındaki bir gangsterle tanışır ve onunla arkadaş olur. Lorenzo, oğlunun gangsterle arkadaşlık kurmasına karşı çıkar, ancak Calogero, Sonny ile bağlarını güçlendirir ve suç dünyasının içine çekilir.

1960'larda geçen bu gangster hikayesi, Robert de Niro'nun yönetmenlik denemesi olan "Günaha Davet"te anlatılır. Filmin başrollerinde Chazz Palminteri, Sonny karakterini canlandırırken, aynı zamanda filmin senaryosunu da yazmıştır.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
11.02.2024
Hey yavrum hey! Filme bak filme! Bu akşam bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine açtığım, hastası olduğum bir film oldu. Filmdeki barın olduğu mahalle mükemmel bir detay. Filmde en çok ilgimi çeken şey o samimi mahalle oldu. Oyunculuklar, hikâye, diyaloglar o kadar güzel ki gözlerinizi filmden ayıramıyorsunuz. De niro tam bir aile babası rolü, chazz palminteri ise tam bir mafya babası rolü oynamış. Böylesine güzel oyunculuklar ve senaryo varken, sürükleyicilik kaçınılmaz oluyor. Mutlaka izlemelisiniz