Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Yıkıntı Saray izle

-

Brokedown Palace

6.4/ 10
1 1

Yıkıntı Saray filminin bilgileri Brokedown Palace

6.4
Yıkıntı Saray 6.4 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Jonathan Kaplan

Oyuncular

Claire Danes, Kate Beckinsale, Bill Pullman, Jacqueline Kim, Lou Diamond Phillips, Daniel Lapaine, Tom Amandes, Aimee Graham

Bu gerilim dolu filmde, Claire Danes ve Kate Beckinsale'in canlandırdığı iki genç kadının tatil hayallerinin korkunç bir gerçekliğe dönüşmesini izliyoruz. Alice (Danes) hayatı dolu dolu yaşamayı seven, cesur ve biraz da sorumsuz bir karakterken; Darlene (Beckinsale) daha içine kapanık, temkinli ve duyarlı bir yapısı olan bir kadındır.

Her ne kadar zıt karakterlere sahip olsalar da, ikisi de aynı gizemli adam tarafından büyülenir ve bu adamla birlikte yola çıkarlar. Ancak bu karar, onları beklenmedik bir maceranın içine sürükler ve bir anda yabancı bir ülkede, kendilerini hapse atılmış bulurlar.

Masumiyetlerini ispatlamak için zamana karşı yarışırken, dışarıdaki dünya ile bağlantılarını kurmaya çalışırlar. Bill Pullman'ın canlandırdığı karakter ise bu iki genç kadını kurtarmak için elinden geleni yapar.

Film, arkadaşlık, özveri ve hayatta kalma mücadelesi temalarını işlerken, izleyicilere heyecan dolu ve duygusal anlar yaşatıyor. "People Magazine" tarafından "akıcı" olarak nitelendirilen bu film, seyirciyi derinden etkileyen ve düşündüren bir yapıma sahiptir. Claire Danes ve Kate Beckinsale'in performansları ise filmi daha da unutulmaz kılar.

Filme Yorum Yaz