"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Çit izle

-

Rabbit-Proof Fence

6.9/ 10
1 1

Çit filminin bilgileri Rabbit-Proof Fence

7.4
Çit 7.4 Türkçe Altyazı 2003 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

Australia

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriMacera FilmleriTarih Filmleri Yönetmen

Phillip Noyce

Oyuncular

Everlyn Sampi, Tianna Sansbury, Kenneth Branagh, Laura Monaghan, David Gulpilil, Ningali Lawford, Myarn Lawford, Deborah Mailman

1930'lu yıllarda, yoksul Avustralya yerlilerinin çocukları esrarengiz bir şekilde kaybolmaktadır. Bu masum çocuklar kaçırılıp vatanlarından uzakta bulunan köle kamplarına götürülüp zengin ailelere hizmetçi olarak satılmaktadır. Bu trajik duruma boyun eğmek zorunda kalan çocuklardan üç cesur kız, bu haksızlığa karşı gelmeye karar verir.

Bu üç kız, çaresizlik içinde olmalarına rağmen bir araya gelir ve dayanışma içinde zulme boyun eğmeme kararı alır. Kendilerinden beklenmeyecek bir cesaret ve kararlılıkla, köle kampından kaçmaya karar verirler. Üç kız, set edilen tuzakları aşarak ilerlerken, özgürlüklerine giden yolda birçok zorlukla yüzleşmek zorunda kalır. Tavşanları uzaklaştırmak için kurulan çit izini takip ederek ilerleyen bu üç kız, yaşadıkları sıkıntılar ve tecrübeler sayesinde birlikte büyürler.

Phillip Noyce'un yönettiği bu dokunaklı film, gerçek bir hikayeden esinlenerek ortaya çıkmıştır. Üç kızın mücadelesi, adalet ve özgürlük arayışının dokunaklı bir anlatımı olarak karşımıza çıkar.

Filme Yorum Yaz