Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

6 Süper Kahraman izle

-

Big Hero 6

7.7/ 10
1 1

6 Süper Kahraman filminin bilgileri Big Hero 6

7.7
6 Süper Kahraman 7.7 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

John Lasseter

Oyuncular

Scott Adsit, Ryan Potter, Daniel Henney, T.J. Miller, Jamie Chung, Damon Wayans Jr., Génesis Rodríguez, James Cromwell, Alan Tudyk, Maya Rudolph

"6 Süper Kahraman" veya orijinal adıyla "Big Hero 6", izleyicilere Walt Disney Animasyon Stüdyoları'ndan beklenen kalbe dokunan ve mizah dolu bir hikayeyi sunarken aksiyonla karışık bir komedi macera filmidir. Hikaye, dehasının güçlerini keşfetmeye başlayan robot dahisi Hiro Hamada'yı, ona yardımcı olan muhteşem kardeşi Tadashi'yi ve onlara eşlik eden maceraperest arkadaşlarını konu edinir. Bu arkadaşlar arasında GoGo Tamaga, Wasabi No-Ginger, Honey Lemon ve Fred bulunmaktadır.

Film, Hiro Hamada'nın kendisini tehlikeli bir komplonun içinde bulmasının ardından en yakın arkadaşı olan Baymax isimli bir robotun yardımını istemek zorunda kalmasını konu alır. Bir grup yüksek teknolojiye sahip kahraman, bu gizemi çözmek ve kötülükle mücadele etmek için bir araya gelir. "6 Süper Kahraman", izleyicilere aksiyon dolu bir macera sunarken bir yandan da dostluk, aile ve cesaret gibi temaları işler.

Filme Yorum Yaz