Biri beni durdursun! Maske

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu izle

-

Chicken Run: Dawn of the Nugget

7.7/ 10
1 1

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu filminin bilgileri Chicken Run: Dawn of the Nugget

7.7
Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu 7.7 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Patsy Pollock

Oyuncular

Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, Imelda Staunton, Lynn Ferguson, David Bradley, Jane Horrocks, Romesh Ranganathan, Daniel Mays, Josie Sedgwick-Davies

Bay ve Bayan Tweedy'nin çiftliğinden kaçtıktan sonra, Ginger ve özgür tavuklar, risk olmadan uyum içinde yaşayabilecekleri bir adada kuş cennetine yerleşmişlerdir. Ginger ve Rocky, Molly adında bir yavru ile aile kurarlar. Fareler Nick ve Fetcher ara sıra tavukları ziyaret eder ve yeni evleri için malzeme bırakırlar.

Bir süre sonra büyüyen Molly, adadan dış dünya hakkında daha maceralı ve meraklı hale gelir, ancak tavuk çiftliğindeki deneyiminden etkilenen Ginger, Molly'nin adadan ayrılmasına izin vermez ve Rocky de dış dünya hakkında ona söylemek istemez. Bir süre sonra insanlar kamyonlar ve inşaat ile göletteki karşı kıyıya gelir. Ginger, bunun başka bir tavuk çiftliği olabileceğini düşünerek tavukları sessizce beklemelerini emreder. Molly, merakı tarafından sürüklenen bir şekilde Ginger'la tartışır ve o gece karşı kıyıya, dış dünyaya sızmaya karar verir. Ginger ve Rocky bunu keşfeder ve Molly'yi geri getirmek için Babs, Bunty, Mac ve Fowler'dan oluşan bir ekip getirirler.

Bu arada Molly, bir arabalar tarafından ezilmekten kurtulan Frizzle adında bir tavuk tarafından bir yol kenarında bulunur. Frizzle, Molly'ye tavuk çiftliğine gitmek üzere otostop çekmeyi teklif eder. Sürücü onları fark eder ve onları kamyonlarına alır. Ginger'ın grubu, kamyonun peşinden giderken Fun-Land Çiftliği'ne rastlar, tavuklar için bir oyun alanı ve güvenlik sistemleri olan yüksek teknoloji tavuk çiftliği. Rocky tesislere girmeyi başarır, ancak bir çöp imha makinesi tarafından yakalanır. Ginger ve grubu, güvenliklerini atlamak için malzeme almak için Nick ve Fetcher'a gider. Tesise başarıyla girdiklerinde, fareler çöp şaftına emilir ve Rocky'yi kurtarırken imha makinesine girerler.

Filme Yorum Yaz