"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Hazine Bekçileri izle

-

Treasure Buddies

4.3/ 10
1 1

Hazine Bekçileri filminin bilgileri Treasure Buddies

4.3
Hazine Bekçileri 4.3 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

Canada

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Robert Vince

Oyuncular

Tucker Albrizzi, Adam Alexi-Malle, Tim Conway, Mason Cook, Arthur Corber, Nikki Emamialagha, Einaz Farahmand, Mo Gallini

"Hazine Bekçileri" 2012 yılında çıkan bir aile macera filmidir. Film, beş köpeğin antik bir Mısır hazinesini bulmak için maceralarını konu alır.

Buddy cinsi beş köpek; B-Dawg, Budderball, Buddha, Mudbud ve Rosebud, sahipleri tarafından Mısır'a götürülürler. Sahipleri, arkeolog bir arkadaşın yardımıyla antik bir hazinenin peşine düşerler. Köpekler, yanlışlıkla bir antik mezara girerler ve gizemli bir yüzüğü çıkararak kötü bir ruhu serbest bırakırlar.

Bu olay, köpeklerin ve sahiplerinin maceralarına başlamasına neden olur. Köpekler, gizemli yüzüğü geri almak için büyük bir hazine avına çıkarlar ve yol boyunca bir dizi tehlike ile karşılaşırlar. Çölün ortasında kaybolurlar, tuzaklara düşerler ve kötü bir kedi ve maymunun saldırısına uğrarlar.

Ancak köpekler, birbirlerine güçlerini ve cesaretlerini vererek, Mısır'ın sırlarını keşfederler ve gizemli hazinenin peşindeki kötü adamları alt etmeyi başarırlar.

"Treasure Buddies", ailelerin izleyebileceği keyifli bir macera filmidir ve köpeklerin sahipleri için ne kadar önemli olduğunu vurgular. Aynı zamanda, tarihi bilgiler ve Mısır'ın gizemli dünyası hakkında da eğitici bilgiler sunar.

Hazine Bekçileri filmini izledikten sonra mutlaka yorum yapın :) 

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz