Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Süper Patiler izle

-

Super Buddies

4.2/ 10
1 1

Süper Patiler filminin bilgileri Super Buddies

4.2
Süper Patiler 4.2 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

81 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile Filmleri Yönetmen

Robert Vince

Oyuncular

Trey Loney, John Ratzenberger, Michael Teigen, Sam Adler, Jonathan Morgan Heit, Darien Provost, Harley Graham, Jeremy Shinder

"Süper Patiler" 2013 yılında yayınlanan bir aile-komedi filmidir. Film, Disney'in "Buddies" serisinin altıncı filmidir ve önceki filmlerde olduğu gibi konusu köpeklerin maceralarını anlatmaktadır.

Buddy ve Molly'nin yavruları, B-Dawg, Budderball, Buddha, Mudbud ve Rosebud, bir gün evde oynarken gökten düşen bir kristal madde bulurlar. Kristalin içindeki enerji onları güçlü süper kahramanlara dönüştürür. Artık "Super Buddies" adıyla hareket eden bu beş köpek, insanlara yardım etmek ve suçluları yakalamak için maceraya atılır.

Ancak, köpeklerin kendilerine atfedilen güçleri kontrol etmekte zorlandıkları birçok komik olay yaşanır. Ayrıca, kötü bir adam olan "Commander Drex" tarafından köpeklerin buldukları kristal madde çalınır ve köpekler, dünyayı kurtarmak için onun peşine düşerler.

Filmin sonunda, köpekler Commander Drex'i yenmeyi başarır ve kristal maddeyi geri alır. Köpekler artık normal hayatlarına geri dönerken, insanlar arasında ün kazanırlar ve insanlarla köpekler arasındaki bağ güçlenir.

"Super Buddies", aile dostu bir komedi-macera filmi olarak, köpeklerin yeteneklerini kullanarak suçluları yakalamalarını ve dünyayı kurtarmalarını konu almaktadır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz