"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Harika Köpekler izle

-

Air Buddies

4.6/ 10
1 1

Harika Köpekler filminin bilgileri Air Buddies

4.6
Harika Köpekler 4.6 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

80 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Robert Vince

Oyuncular

Cascy Beddow, Jane Carr, Kelly Chapek, Patrick Cranshaw, Jarvis Dashkewytch, Tyler Foden, Karen Holness, Dan Joffre

Harika Köpekler namı diğer "Air Buddies" 2006 yılı yapımı bir aile/komedi filmidir. Daha önceki "Buddies" filmlerinde olduğu gibi, bu filmde de köpeklerin maceraları anlatılmaktadır. Bu kez, Air Bud ve eşi Molly'nin yavruları olan beş küçük köpek, çeşitli maceralar yaşamak için doğal yetenekleri ve sevgi dolu kişilikleri kullanarak bir araya gelirler.

Hikaye, Buddy ve Molly'nin yavruları olan B-Dawg, Mudbud, Budderball, Buddha ve Rosebud adlı beş küçük köpeğin maceralarını anlatmaktadır. İlk başta, bu beş yavru birbirlerinden pek hoşlanmazlar ve her biri kendi başına hareket eder. Ancak bir gün, B-Dawg, kaza eseri amcasıyla birlikte kendilerini uzay gemisiyle birlikte bulurlar. Dünyaya döndüklerinde, beş yavru bir araya gelir ve çeşitli maceralar yaşamaya başlarlar.

Beş yavrunun maceraları, evlerindeki sıradan yaşamlarından sıkılan B-Dawg'ın başlangıçta yabancı olduğu bir dünyaya açılmasıyla başlar. Beş yavru, şehirde bulunan bir müzeye giderek gizemli bir kristal bulurlar ve kristal, onları bir maceraya sürükler. Kristal, onları büyülü bir dünyaya götürür ve köpekler burada cesurca mücadele ederek, bir kötülükleri engellemek için bir araya gelirler.

Air Buddies, eğlenceli ve şaşırtıcı sahnelerle dolu bir aile filmidir. Köpeklerin birbirinden ilginç kişilikleri ve yaramazlıkları izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, filmde verilmek istenen mesajlar da izleyiciler tarafından takdir edilecektir.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz